Publicitat
Comunicació · 10 d'Abril de 2021. 09:16h.

TV3 insinua que la mort del duc d'Edimburg no hauria de ser notícia

El conductor del TN vespre diu que "normalment als telenotícies expliquem la mort d'algú que ha fet una aportació important"

TV3 insinua que la mort del duc d'Edimburg no hauria de ser notícia

El conductor del Telenotícies vespre d'aquest divendres, Toni Cruanyes, ha introduït la peça informativa sobre la mort del príncep Felip apuntant que generalment els informatius "expliquen la mort d'algú que ha fet una aportació important" i ha afirmat que "el príncep Felip el que va fer va ser enamorar una reina i guanyar-se la simpatia de la majoria dels seus súbdits".

"Ha mort als 99 anys el príncep Felip, duc d'Edimburg i marit d'Elisabet II. Els britànics estan de dol. Normalment als telenotícies expliquem la mort d'algú que ha fet una aportació important a la ciència, a la cultura o a la política, el príncep Felip el que va fer va ser enamorar una reina i guanyar-se la simpatia de la majoria dels seus súbdits" ha començat la notícia.

La informació ha destacat la reacció d'alguns ciutadans britànics, que s'han apropat al Palau Reial per donar l'últim adéu al duc d'Edimburg, les declaracions del primer ministre Boris Johnson sobre el traspàs del marit d'Elisabet II i la importància de la seva figura així com el fet que havia tingut diferents ingressos hospitalaris.

Publicitat
Publicitat

66 Comentaris

Publicitat
#48 A Catetonia, No tenim rei, 12/04/2021 - 18:50

Libertad para pavlo jásel!

#47 JM, Barcelona, 12/04/2021 - 10:31

Herejes... Es mucho más importante presentar el carné del Consell per la República, que no sirve para nada pero permite aumentar el poder adquisitivo del Vivales!!

#46 Alex, BCN, 12/04/2021 - 04:13

Lamentable que los catalanes esten pagando para oir tanto sectarismo en una television publica supuestamente 'neutra'.

#44 Happy, Bcn, 11/04/2021 - 02:32

Et sembla poc?
A mes a mes fou un vetera de guerra
Es noticia a tot el mon i totes les televisions
Li rendeixen homenatge a la india africa canada australia etc...
Aqui ens agrada una mica fer el ridicul

#43 JOSEP PAGES AVI DE CARDEDEU, DESCANSI EN PAU FELIP , 10/04/2021 - 23:04

Qui NO TINDRIA SER NOTICIA ES CARLES PUIGDEMONT .. " EX-PRESIDENT " de Catalunya que a fet mes mal que be als Catalans i encara u fa .EL Marit de la Reina de ELS Britanics EL PRINCET FELIP si a de ser NOTICIA CON U ES A CATALUNYA ESPANYA I A TOT EL MÓN.. Primer de tot PER QUE NO TOTS PODEN ARRIBAR A CUMPLIR 99 ANY CON EL VA FE