Comunicació · 24 de Setembre de 2020. 21:31h.

TV3 insisteix: són "presos polítics"

Junqueras exigeix l'amnistia

TV3 insisteix: són "presos polítics"

El conductor del Telenotícies vespre, Toni Cruanyes, s'ha referit aquest dijous als dirigents independentistes empresonats i condemnats pel Tribunal Suprem pels fets del procés com a "presos polítics" en l'avenç informatiu.

En la introducció de la peça informativa en la qual la cadena pública abordava l'inici del procés d'indult per als polítics independentistes, el presentador ha afirmat que "els presos polítics reclamen l'amnistia com a solució per acabar amb la causa i obrir el diàleg per poder exercir l'autodeterminació. En declaracions a TV3, Oriol Junqueras defensa que són innocents i que, per tant, la solució no és el procés per l'indult que vol engegar el Govern espanyol".

Cruanyes i altres presentadors de la cadena, com ara Carles Prats, sovint fan servir la mateixa terminologia per a referir-se als dirigents polítics independentistes que es troben complint condemna pels fets d'octubre del 2017.

La cadena, durant la notícia, també ha reproduït unes declaracions en exclusiva que el líder d'ERC Oriol Junqueras, ha ofert al Telenotícies. "Només hi ha una solució per acabar amb la causa que és l'amnistia. L'Estat ha de ser capaç de tornar a la política un conflicte que és polític. La resta de mesures són parcials i no són la solució" ha dit Junqueras.

"No volem una solució per a nosaltres i prou. Cal una solució global i això passa per l'amnistia i l'exercici de l'autodeterminació" ha considerat el dirigent republicà.

elnene2.jpg

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#15 Neferu, Barcelona, 26/09/2020 - 13:42

No por mucho repetir una mentira la vais a convertir en verdad. Son políticos presos que anularon leyes constitucionales y reglas del parlament, hicieron un referéndum ilegal, e intentaron un golpe de Estado que les salió mal.Por tanto no están presos por sus ideas, ni por lo que dijeron, sino por lo que hicieron y, fue muy grave en democracia

#14 Capit@n España, El koiné solo o con leche?, 25/09/2020 - 18:16

"y dos huevos duros "......meeeeeeeeeck

#13 Quimet lo tronat, Arbucies, 25/09/2020 - 12:44

Cruanyes ...... son delincuents , aqui a Europa i a la China den Carod Rovira.

#12 A.Bcn, Barcelona, 25/09/2020 - 12:43

Clausura de TV3 ya.

#11 M, Sabadell, 25/09/2020 - 11:31

Lo que diga tv3 ni caso, es igual que la tve en tiempos de Franco, decía lo que le ordenaban.
Y lo que digan los presidiarios, ni caso, parece que vayan con orejeras y no vean mas allá de sus narices, saltarse las leyes no es un conflicto político, es un caso penal perfectamente tipificado, y por mucha persistencia que le pongan el hecho no cambia.