Publicitat
Comunicació · 25 de Febrer de 2019. 12:41h.

TV3 intenta desmarcar-se ara de Toni Albà

Ara diu que l'actor "no és treballador ni col·laborador"

El Telenotícies Migdia s'ha fet ressò del comunicat emès per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) per marcar distàncies amb l'actor Toni Albà després del tuit sobre la líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, coincidint amb la seva visita a Waterloo.

El presentador del TN Carles Prats ha destacat que "TV3 s'ha desmarcat del tuit masclista de l'actor Toni Albà contra Inés Arrimadas". La veu en off de la peça informativa destaca que "la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha emès un comunicat molt dur".

La CCMA assegura ara que "Toni Albà no és treballador ni col·laborador de la CCMA, sinó un actor contractat ocasionalment per empreses que treballen per a la CCMA en formats de producció associada" i afegeix que, "per aquest motiu, les expressions públiques que pugui emetre des del seu perfil personal a Twitter queden fora de l'àmbit d'aplicació del Llibre d'estil de la CCMA".

La Corporació reitera que Albà ha fet aquests comentaris des del seu "perfil personal", però exposa que "l'actitud insultant i de falta de respecte a les xarxes socials és absolutament condemnable i no s'ha de poder vincular, en cap cas, a l'humor o al sarcasme que es pugui fer des de qualsevol programa de la ràdio o la televisió públiques de Catalunya".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#8 galba, Bcn, 25/02/2019 - 19:52

I las de la CUP què hi diuen?

#7 Neferu, Barcelona, 25/02/2019 - 19:20

Es responsabilidad de TV3 saber qué tipo de personajes forman parte de las empresas contratadas, además que, no es la primera vez que este machista asqueroso insulta a la gente constitucionalista y si es mujer con más saña. La primera vez ya tendrían que haberlo sacado del ente público.

#6 Neferu, Barcelona, 25/02/2019 - 19:14

Cómo, qué? Que no es colaborador de teleprocés? ¡Y una M como un sombrero mejicano! Pero qué poca vergüenza tienen estos directivos de TV3.

#5 Sergi , Barcelona, 25/02/2019 - 17:32

No es colaborador???? Aaahhh vale, es uno que pasaba por alli casualmente, ahora lo entiendo.

#5.1 Albert, Bcn, 25/02/2019 - 18:26

Has llegit bé el.comunicat o no...Comprensió lectora noi...

#4 Tabarnés puro, Barcino, 25/02/2019 - 17:11

Qué asquito dais, chavales..