Publicitat
Comunicació · 24 de Gener de 2014. 20:01h.

TV3 ironitza sobre Jordi Cañas

La cadena pública utilitza com a fons musical "Saca el güisqui, Cheli"

La col·laboradora d'Els Matins de TV3, Empar Moliner, ha ironitzat sobre el diputat de Ciutadans, Jordi Cañas, i el seu discurs durant el debat de pressupostos. Moliner ha utilitzat la cançó "Saca el güisqui, Cheli" de Desmadre 75 com a fons musical del discurs del diputat.

Aquesta ha estat la segona versió del que l'escriptora ha anomenat El xou de Cañas, després de l'èxit d'una primera versió. "És Arevalo a mort. Visca Jordi Cañas! com el trobarem a faltar al Parlament!", va ironitzar Moliner.

"És difícil saber si Jordi Cañas parla normal, si és que el seu cognom l'influeix", va apuntar, a més d'assegurar que el que hi ha als gots del Parlament "és aigua". "Eren les cinc de la tarda. Venien de dinar. Al Parlament, quan torni Jordi Cañas, posaran controls dels Mossos a l'escala per vigilar que no caiguin. La presidenta anirà amb un lligacames i venent cigarrets com al bingo", va afegir.

Publicitat
Publicitat

74 Comentaris

Publicitat
#55 Jordi del Poble-sec, bcn, 26/01/2014 - 01:33

Cañas se parece cada vez más a Jesús Gil. Como él defiende el despido libre y la sumisión de los trabajadores a las necesidades del empresario. Y como Gil, tiene a toda una cohorte de sectarios que le idolatran sin cuestionarse nada.
¡Cuanta ignorancia!

#54 Pol, bcn, 26/01/2014 - 00:49

Anava ben taja el tio. És evident que les seves corrupteles hagin sortit a la llum l'han deixat ben tocat. El dia de l'entrevista amb el Cuní ja es veia que estava ben manso i ben cagat de por, tant xulo com és ell.

#53 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 25/01/2014 - 23:56

Tal vez su apellido induzca a este gran político, apasionado y valiente, a dar con la caña a las cabras que muerden las plantas que no deben. Espero que la use con las de TV3, esa tele que pagamos todos los ciudadanos pero solo está al servicio del Régimen Nacionalista. ¡¡Cañas, dales caña!!

#52 Miguel , Madrid, 25/01/2014 - 20:31

Me encanta este pibe !!!

#51 Oriol Costa, Barcelona, 25/01/2014 - 19:59

Cañas, com a bon legionari del tintorro party no beu güisqui
.Lo seu és el Calimocho que és més espanyol.