Publicitat
Comunicació · 2 de Desembre de 2018. 10:23h.

TV3 ja dedica el FAQS a la vaga de fam

El programa convida Jordi Pina, Jaume Padrós i Jaume Sastre per parlar de la decisió de Sánchez i Turull

TV3 ja dedica el FAQS a la vaga de fam

El programa Preguntes Freqüents de TV3 d'aquest dissabte a la nit va centrar-se en la vaga de fam de Jordi Sánchez i Jordi Turull després que s'anunciés al matí que es declaraven en vaga de fam en roda de premsa des del Col·legi de Periodistes.

Preguntes Freqüents va convidar l'advocat de Sánchez i Turull, Jordi Pina i el seu metge personal i president del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, Jaume Padrós per abordar la situació d'ambdós presos i donar detalls respecte a la vaga de fam. Pina i Padrós van oferir la roda de premsa sobre la vaga de fam aquest dissabte al matí. A més, el programa també va convidar Jaume Sastre, el mestre de les Illes Balears que es va declarar en vaga de fam en defensa del català i es va parlar sobre les implicacions i conseqüències que se'n deriven.

L'advocat d'ambdós presos, Jordi Pina, va explicar que Jordi Turull té assignades les tasques de neteja del menjador i que, segons el protocol penitenciari, les haurà de seguir realitzant. "Crec que no hauria de ser així, se'ls hauria de deslliurar. Em sembla absurd", ha afirmat en l'entrevista. Pina també va apuntar, fent referència a la vaga de fam, que "les pròximes 48 hores seran les més complicades".

El metge personal de Sànchez i Turull, Jaume Padrós va explicar que els hi va traslladar i exposar "els perills i els riscos que a curt, a mitjà i a llarg termini podien haver-hi" quan es du a terme una vaga de fam. "Ells eren molt conscients. Ara, l'únic que puc fer és acompanyar-los en aquest procés i no jutjar-los" va assenyalar el metge.

Per la seva part, Jaume Sastre, el mestre de les Illes Balears que es va declarar en vaga de fam en defensa del català i que la va mantenir durant 41 dies, va explicar que "per fer una manifestació has de convèncer molta gent. En canvi, per fer una vaga de fam només necessites una persona convençuda". "Una vaga de fam és un acte de sobirania personal" va dir.

Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#17 Chris, Lleida, 03/12/2018 - 09:12

Muy interesante el especial FAQS cubriendo la huelga de medicos.Parecen tener las prioridades claras. De la vaga de fam es fan resò des del primer moment...com es nota que cobrir la vaga del sector públic sanitari no es feia a cop de talonari.Sanchis,Buenafuente,Rosell,de qui hagi sigut la decisió,s'estan carregant FAQS a passos agegantats

#16 Leonor, Barcelona, 03/12/2018 - 06:20

M ha fet Gracia l advocat quant ha dit allo de que recullen el menjador i la brosa dels apats. Fan dibuixos i joguen al pati tambe ???

#15 Sergi, Barcelona, 02/12/2018 - 18:41

Como no??? El cabaret independentista de FAQS siempre al servei del proces.

#13 opinador, Barcelona, 02/12/2018 - 14:17

Otro teatrillo más sólo apto para fieles de la secta

Curioso que el único que debería ponerse a dieta , fray supremacista, ni la mente

#11 Victor, Barna, 02/12/2018 - 13:23

Felicitats a TV3 , us estaveu quedant sense noticies, lo del'1 d'octubre ja era una mica cansino.