Publicitat
Comunicació · 18 de Febrer de 2010. 21:25h.

TV3 ja es pot veure en TDT a les Illes Balears

L'executiu balear destaca que "avui és un dia històric"

TV3 ja es pot veure en TDT a les Illes Balears

El conseller Tresserras, durant la roda de premsa a Palma

Els Governs de Catalunya i les Illes Balears han posat en marxa aquest dijous les emissions de TDT de TV3, Canal 33, el Canal Super3 i el 3/24 a les Illes Balears. La recepció d'aquests canals es farà a través del segon múltiplex que té concedit l'executiu insular.

Durant l’acte d’inici de les emissions, que s’ha fet a Palma, el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, ha expressat el seu agraïment a les persones i institucions que han fet possible l’arribada d’aquests canals a les illes i ha destacat que l’acord és “una primera passa molt important, però hi ha voluntat de continuar caminant junts més enllà per tal de compartir continguts televisius i tenir més presència a la Xarxa”.

Per la seva banda, el conseller de Presidència del Govern balear, Albert Moragues, ha destacat que "avui és un dia històric per als que defensem la creació d’un espai audiovisual en català que doni cobertura als deu milions de parlants que avui ja constituïm el poble català”.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Pep, Ribes, 20/02/2010 - 12:37

Molt bé conseller....i a la totalitat de Catalunya quant ??? A Castellar de N'hug, poble emblematic del nostre pais no tenim covertura TDT i a les Illes SI !!!! Moltes Felicitats !!!!

#8 sulfuro sulfuro, Barcelona, 20/02/2010 - 10:10

¿Así se hace la Historia de Baleares?
Pues no cabrá en toda una biblioteca.
Supongo que, con más razón, lo sea eldía en que la Munar desaparezca delmapa político balear al que lleva años llenando de basura, con su UM, unpartido /nacido para cobrar/

#7 Marc, Barcelona, 19/02/2010 - 22:17

Felicitats per la feina feta, Conseller. Quan no s'obtenen resultats hem de demostrar la nostra contrarietat.

Quan es fan les coses també, també s'han de dir.

#6 anna, Barcelona, 19/02/2010 - 12:15

Enhorabona al conseller Tresserras per aquesta bona notícia. Segur que pel català a les Illes és un dia històric Endavant ERC!

#5 Ramon, Barcelona, 19/02/2010 - 12:09

Pots comptar quinl share tindrà! Per històric, el naixement i creixement de TV3 malgrat el PSOE. Històrica, l'audiència al País Valencià fins que s'ho carrega el PSOE. Històric, en sentit contrari, quan aquests traïdors van regalar el país al PSOE.