Publicitat
Comunicació · 2 de Juliol de 2021. 11:56h.

TV3 justifica els insults

Núria Llorach: "Si el director no ha fet res és que ha cregut que no era necessari"

La presidenta de la CCMA, Núria Llorach, ha valorat avui el "puta Espanya" de Jair Domínguez a la cadena pública. Ho ha fet durant la Comissió de Control de l'Actuació de la CCMA a la pregunta de diputada Beatriz Silva Gallardo, que es qüestionava "com es desmarcaria la Corporació d'aquestes declaracions".

Llorach ha defensat l'actuació de TV3 davant les polèmiques paraules. "La Corporació no a pres cap acció, son treballadors externs i, en tot cas, quan el director del mitjà sap que hi ha hagut alguna contravenció del llibre d'estil per alguna expressió feta és ell que gestiona el tema de forma convenient, si no ha fet res és que no ho ha considerat necessari", ha justificat la presidenta en funcions.

La polèmica va saltar fa dues setmanes, quan el presentador del programa El Bunker a Catalunya Ràdio, Jair Domínguez, va repetir "puta Espanya" animat pel reporter de l'APM de TV3, Joel Díaz, que també ho va dir. Va ser durant la 21 edició dels Premis Ràdio Associació. 

Beatriz Silva Gallardo, del Grup Parlamentari Socialistes i Units per Avançar, ha acusat la presidenta del CCMA de "negar o justificar" els insults. "El terme "puta espanya" és totalment impropi d'una televisió pública. L'humor o la ironia en què vostè sempre al·ludeix en les seves respostes deixa de ser-ho quan sempre ofèn a una part de la ciutadania", ha expressat.

Beatriz Silva Gallardo creu que aquesta falta de pluralitat "és un dels motius pels quals molts de catalans han deixat de veure TV3". Llorach s'ha mostrat totalment contraria a la diputada."Si el director del mitjà públic considera que hi ha equilibri és que hi ha equilibri", ha conclòs la presidenta de la CCMA.

La presidenta de la CCMA, Núria Llorach, durant la Comissió de Control de l'Actuació
Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#13 Santi F., BCN, 03/07/2021 - 11:49

Brutal. Brutal. Brutal.
Si esto es TV3, habrá que cerrar TV3.

#11 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 02/07/2021 - 23:43

El cierre de chiringuitos como Teleseparatismo y similares, podrían ayudar a pagar esas pensiones que ahora el FELONSOE recorta sin que los sindicatos del langostino muevan un dedo.

#10 Marcial Heredia, el circo de la tele, 02/07/2021 - 16:21

A esa señora avinagrada todo le parece bien. Supongo que cuando cerremos TV3, también.

#9 Lepero, Barcelona, 02/07/2021 - 15:02

¿Qué se puede esperar más de la Llorach y el Sanchis? Están ahí por méritos propios, no por casualidad.

#8 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 02/07/2021 - 13:21

Por cierto, muy acertada en sus preguntas la diputada Beatriz Silva Gallardo