Publicitat
Comunicació · 3 de Juliol de 2017. 18:14h.

TV3, la tele del procés

Dotze hores de programació sobre el referèndum

TV3, la tele del procés

Vicent Sanchis

TV3 farà aquest dimarts una programació especial per seguir “els actes destinats a explicar els detalls de la llei del referèndum”, segons ha informat la cadena en un comunicat. El programa ‘Els matins’ “centrarà l’atenció” en l’acte que ha convocat Junts pel Si i la CUP al Parlament. L’espai ‘Divendres’ s’emetrà en directe des del TNC on els dos grups parlamentaris faran a la tarda l’acte polític anomenat ‘Garanties per a la democràcia. Per un referèndum legal, efectiu i vinculant’.

El canal ha informat que aquest espai “serà un acte obert al públic, i amb el TNC com a escenari”. “El paper protagonista el tindran, un cop més, Carles Puigdemont i Oriol Junqueras, però també hi tindran veu representants de la majoria a favor del referèndum del Parlament”, s’assegura. TV3 ha anunciat que dimarts al divendres participarà per analitzar la presentació Salvador Cardús, Xavier Arbós, Josep Maria Villajosana, Jaume Barberà i Alejandro López-Fonta.

El 324 retransmetrà en directe els dos actes. Per la nit, s’emetrà un especial ‘Més 324’  amb Xavier Graset de 22.00 fins a les 00.00. “El programa analitzarà l’actualitat del dia amb la presència de representants dels diferents partits polítics i la presència dels tertulians i col·laboradors del programa”, es rebla en el comunicat.

A la ràdio, ‘El matí de Catalunya Ràdio’ connectarà a dos quarts d’una amb l’acte del Parlament. El magazín dirigit per Mònica Terribas compatibilitzarà aquesta connexió amb la participació dels experts i col·laboradors del programa. Catalunya Informació, per la seva banda, oferirà la transmissió de l’acte íntegrament i de manera independent.

L’informatiu ‘Catalunya vespre’ s’emetrà en directe des del  TNC, on es farà l’acte polític de la tarda.  El programa s’emetrà simultàniament per Catalunya Ràdio i Catalunya Informació.

10 Comentaris

Publicitat
#12 Martín, Barcelona, 04/07/2017 - 20:16

Una tele al servei de la meitat dels catalans.
Una tele que hauria de ser de tots!

#11 iñigo, castello, 04/07/2017 - 11:24

TV3 hace ya mucho que dejó de ser una TV pública para convertirse en una TV de parte financiada con dinero público. Lo propio de una dictadura. Y encima, carísima. ¡Cuánto bien harían esos miles de millones en la sanidad o la educación! Pero para mantener este régimen fanático y corrupto es necesaria el adoctrinamiento.

#8 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 03/07/2017 - 22:15

No ens ho podem perdre. Això és històric!

#8.1 Mesetario, Meseta, 04/07/2017 - 15:25

Otra cosa, no. Pero lo que es PERDER pasta de todos, a TV3 sí que se le da de p*** madre.

(También se le da muy bien hacer prácticamente imposible que Cataluña independiente ingrese en la ONU: ver mapa del tiempo, y tener en cuenta el derecho de veto de Francia)

#7 M, Sabadell, 03/07/2017 - 21:40

La peluquería estará abierta 12 horas, en ella se realizarán lavados de cerebro, por si pillan algún incauto despistado, y también un repaso de lavados anteriores.
Cuantas menos razones se tienen, hay que compensarlo con machaconería e insistencia hasta la extenuación, para quien quiera aguantarlo.

#6 Doncs, sí, Barna-Sants, 03/07/2017 - 20:00

Gràcies per dir-ho. Doncs ja sé què no veure demà a la tele.