Publicitat
Comunicació · 20 de Maig de 2019. 13:16h.

TV3 lamenta no poder enregistrar imatges

"Estem veient el que ells volen que vegem"

La presentadora de la ronda informativa del 324, Lídia Pràdanos, s'ha queixat que TV3 no ha pogut enregistrar imatges del moment en que Oriol Junqueras, Jordi Turull, Josep Rull, Jordi Sànchez i Raül Romeva han recollit aquest dilluns les actes de diputats i senador al Congrés i al Senat. Malgrat no poder gravar dins la sala, els mitjans gràfics sí que han pogut prendre imatges fora de la sala.

Pràdanos ha anat comentat les imatges en directe i, un cop els diputats han entrat a dins de la sala, ha subratllat que "és un senyal que està servit per la mateixa cambra del Congrés dels Diputats". En aquest sentit, ha lamentat que "estem veient el que ells volen que vegem".

Malgrat la queixa de la presentadora, ja se sabia que dins la sala només hi hauria una càmera del Congrés per oferir una imatge institucional per distribuir als mitjans. Els periodistes, de fet, també han vist limitats els seus moviments per cordons de seguretat. De fet, el Suprem havia prohibit als diputats presos parlar amb asessors i amb mitjans de comunicació. 

Aquesta situació no és diferent de la que succeeix al Parlament, entre altres llocs, ja que les imatges dels plens i les comissions de la cambra catalana també es distribueixen a partir d'un senyal institucional.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#21 JOSE MASSAGUE VENDRELL, Barcelona, 21/05/2019 - 19:37

¿No será que no les dejan "GRABAR" y no "ENREGISTRAR" imágenes?

#20 pepe, andorra, 21/05/2019 - 13:13

entonces por esa regla de tres ¿Puedo yo tomar imagenes cuando haya un debate electoral en tv3 o me daras la señal q es lo q hace todo el mundo? Pero claro, si un separata no se queja, aunque sea mentira o manipulado, no es un separata. En mi casa mando yo y la señal q te doy es la q doy a todo el mundo y si no te gusta, te aguantas, q chapas son.

#19 el teu nom, BCN, 21/05/2019 - 10:19

Por un momento, al ver la foto, creía que era Ana Rosa Quintana desmejorada

#18 a quien corresponda, Barcelona, 21/05/2019 - 10:00

Para después manipularlas, ¿verdad maldita TV3 ?

#17 Joan, BCN, 21/05/2019 - 05:43

Aquesta noia confirma a diari que la ignorancia és atrevida.