Publicitat
Comunicació · 22 de Desembre de 2014. 20:51h.

TV3 lloga un canal al grup Godó

El CAC ho autoritza perquè la cadena pugui continuar emetent en alta definició

TV3 lloga un canal al grup Godó

El president del CAC, Roger Loppacher

El Ple del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) ha aprovat autoritzar al Grup Godó a llogar a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), amb caràcter provisional, la llicència d’emissió d’un dels canals del qual és titular.

La principal conseqüència de l’arrendament és que la CCMA “podrà mantenir l’oferta actual de TV3 en alta definició (HD)”, segons ha explicat el CAC en una nota de premsa. Actualment, aquest senyal s’emet mitjançant el segon canal múltiple de la CCMA, que, per decisió del Ministeri d’Indústria, cal destinar al dividend digital.

Aquest decisió s’ha pres després que el Grup Godó i la Corpo demanessin conjuntament al CAC que concedís l’autorització per llogar aquesta llicència concreta. La CCMA va aportar un informe justificatiu sobre l’interès públic de mantenir les emissions del canal de TV3 en alta definició.

Entre altres arguments, va  assenyalar que totes les eines de producció professional són en HD, que el parc de televisions en HD a Catalunya supera el 50%, que totes les televisions públiques i privades europees tenen serveis en HD i que tots els competidors principals de TV3 tenen com a mínim dos canals en HD.

L’Acord del CAC, que s’ha adoptat per unanimitat, precisa que el contracte d’arrendament pugui tenir un termini màxim de quatre anys i una vigència mínima de 18 mesos.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#7 guineu, barna , 26/12/2014 - 18:52

cono puede tener la vanguardia canales de television cerrados que alquila ...
Quien se los ha dado como los ha conseguido cuantos tiene ? no puede ser canal cerrado canal subastado .

#6 Carlos Gomez, Bcn, 24/12/2014 - 01:14

El Conde trincando con Alfonso XIII, con Primo de Rivera, con la Republica, con Franco y ahora con Convergencia.
Los Reyes Magos no existen pero el Conde de Godo si y ademas es inmortal. Tambien tiene ya palacete listo en Itaca, por si acaso.

#5 nadia, Barcelona, 23/12/2014 - 13:43

I quin és el cost d'aquest lloguer ? Ja està contemplat als pressupostos de la CCMA?

#5.1 Catilina, Gades, 23/12/2014 - 16:06

Que pregunta nadia!!, en la próxima declaración de la renta, a los 937 trillones de estelados les aparecerá una casilla."Desea contribuir con el sostenimiento de la napia de Toni Albá en HD-Sorround?" A lo que todos ellos marcaran la X. Está claro quien lo pagará. Salut.

#4 Carlos Gomez, BCN, 23/12/2014 - 02:44

Aquest es el model del nou estat d´Europa. Los aplaudidores profesionales, esta envidiable intelectulidad autoctona, ocupando toda la administracion patriotica.
Corruptunya SA, nou estat d´Europa.

#3 ñam, vic, 23/12/2014 - 00:47

No hay que morder la mano que te da de comer