Comunicació · 1 de Juliol de 2011. 14:34h.

TV3 manté els tertulians del tripartit

El PP critica la “manca de pluralitat política”

TV3 manté els tertulians del tripartit

Imatge de la comissió de control a la CCMA

El diputat del PPC i portaveu a la Comissió de Control de la Corporació de Mitjans Audiovisuals, Santi Rodríguez, ha recriminat al president del Consell de Govern la “manca de pluralitat política” a les tertúlies de la ràdio i televisió públiques.

 Rodriguez ha afirmat que en aquestes tertúlies “hi ha una important falta d’identificació d’una part important de la societat catalana en sentir els opinadors no polítics que hi participen”. En aquest sentit ha afegit que “habitualment s’expressa un pensament únic que no reflecteix la veritable pluralitat i diversitat de la societat”.

“Normalment es reflecteix un imaginari col·lectiu que ignora d’entrada una part dels catalans”, ha assenyalat. Tanmateix ha explicat que “les proclames independentistes formen part de la normalitat dels mitjans públics, però de quina normalitat?”. Rodriguez ha finalitzat la seva intervenció preguntant quines mesures pensen adoptar per corregir aquesta qüestió.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#12 Tomppa, Sabadell, 04/07/2011 - 10:41

Pluralitat per feixistes espanyols és que a Espanya hi ha més feixistes que els catalans i com això punt de vista de feixistes hauria de ser ENCARA MÉS present a Catalunya. No suporto els catalans que no estan preparat a declarar-se independent d'estat espanyol.

#11 Josep, Maresme, 02/07/2011 - 19:19

De que es queixen si ja tenen el seu propi canal, em sembla que es diu Inter ... nosequé ...

#10 kkparalosdetv3, manresa, 02/07/2011 - 16:57

estos de tv3 son como el no-do pero de la cuerda ultracatalanista

#9 a, a, 02/07/2011 - 12:10

La portada es deu referir al Girauta o a l'Alex Salmon o al Porta Perales
La major part de tertulians afins al pp tenen un problema i és que no es renten la boca, i és clar, per sentir el que se sent a Intereconomia millor deixar-los allà
El Xavier Rius seria una bona opció de dretes decent ;-)

#8 pers, tortosa, 02/07/2011 - 12:08

Lo de RTC-tv3 es de lo mejor que hay en España
actualmente.Menos los que quisieran una radio en castellano.Pluralidad,participacion en la web,que me digan quien la tiene en España.Solo del Olmo con Protagonistas en directoMuy mal en tv3 el Agora que el tripartito se cargó.Ahora no vale nada