Publicitat
Comunicació · 16 de Maig de 2018. 09:54h.

TV3 maquilla l'incident Mejías-Pisarello

La televisió pública recull el vídeo, però no des del principi

El programa Els Matins de TV3 ha mostrat les imatges de la polèmica entre Carina Mejías i el tinent d'alcalde, Gerardo Pisarello, durant la comissió d'Economia i Hisenda, que presideix la dirigent de Ciutadans. Tot i això, la televisió pública no ha mostrat el vídeo sencer ni ha explicat el motiu que ha provocat l'enuig de Mejías.

El vídeo complet mostra com Pisarello, despistat, no sap per on transcorre la comissió i després d'uns moments de dubte ell mateix reconeix que "m'he perdut". És el regidor d'Ocupació, Empresa i Turisme, Agustí Colom, qui ha de resituar al tinent d'alcalde, el que provoca l'enuig de la dirigent de Ciutadans.

La informació de TV3, tot i això, ha mostrat un vídeo on no es recollia el 'distracció' de Pisarello. La presentadora, Lídia Heredia, s'ha limitat a explicar "la situació de forta tensió que es va viure ahir a la nit" durant la comissió. Tot seguit s'ha donat pas a les imatges i aquestes ja mostraven a una enfadada Mejías esbroncant a Pisarello i tot seguit abandonant la comissió.

Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Jaime Catala Miralles, Demia, 17/05/2018 - 10:48

Pero qie espereu de una presemtadora separata i de SEPARATES TV Jeje Res de bo !!!

#9 Sergi , Barcelona, 16/05/2018 - 18:35

TV3 maquillando, manipulando, intoxicando???? Ostras, no me lo puedo creer con la objetividad que tratan todos los temas, con su imparcialidad conocida por todos, uuufff habra sido un error como lo de los escritos y articulos del Torra.

#8 Purria de Tabarnia, bcn, 16/05/2018 - 13:44

NO se pq no fitxen en RIUS de cap de TV3,es tan imparcial,encara espero la noticia de la exculpacio dels 5 mestres......

#7 jfuertesf, Barcelona, 16/05/2018 - 12:14

Quina enveja dels treballadors de TVE. Almenys, ells es rebel·len contra les manipulacions i dimiteixen. Aquí no saben conjugar aquest verb.

#6 pepe.----, andorra, 16/05/2018 - 11:49

menuda novedad....Lo q no entiendo es si ahora maquillaje es sinonimo de manipulacion, pq esta clarisimo q lo es, lo q me lleva a la siguiente pregunta...¿Pq tv3 defiende a este señor? lo q me lleva a la siguiente pregunta ¿Pq este señor esta en España y no en su casa? y las respuestas a esas preguntas, dan verdadero pavor.....