El SPC recorda que Toni Albà no és un “actor contractat ocasionalment” i forma part del Polònia, que té un “contracte estable” amb TV3

TV3 menteix

Comunicat de TV3

El Sindicat de Periodistes de Catalunya (SPC) ha contradit TV3 respecte la relació laboral que manté Toni Albà amb la televisió pública catalana, arran de la polèmica desfermada per la piulada de l'actor sobre Inés Arrimadas.

“Toni Albà no és una actor contractat ocasionalment”, sinó que “forma part de l'equip del programa 'Polònia' que té un contracte estable amb TV3”, afirma el SPC en un comunicat. També assenyala que tots els treballadors de la cadena pública, indistintament de la seva relació contractual, estan subjectes al llibre d'estil.

El Sindicat de Periodistes de Catalunya destaca que en el punt B de les Disposicions preliminars s'assegura que “aquest llibre d'estil vincula els directius, treballadors i col·laboradors fixos o eventuals de tots els mitjans de la CCMA, sigui quina sigui la seva relació contractual amb les empreses del grup”.

El mateix document, en el seu apartat d'obligacions, estableix que “la direcció de cada mitjà de la CCMA en el seu àmbit competencial tenen l’obligació de difondre’l, complir-lo i fer-lo complir íntegrament. Tot el personal l’ha de conèixer i complir”.

Aquesta és la resposta del SPC després que TV3 hagi afirmat en un comunicat que “Toni Albà no és treballador ni col·laborador de la CCMA, sinó un actor contractat ocasionalment per empreses que treballen per a la CCMA en formats de producció associada”.

“Per aquest motiu, les expressions públiques que pugui emetre des del seu perfil personal a Twitter queden fora de l'àmbit d'aplicació del Llibre d'estil de la CCMA”, afegeix el comunicat de la televisió pública.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#10 pepe, andorra, 26/02/2019 - 12:26

teniendo en cuenta los antecedentes, la noticia hubiera sido q dijera la verdad, q la tele de los separatas diga mentiras es lo normal, lo raro es q digan algo q es verdad o q no sea propaganda, la noticia de toda la vida es q un perro sea mordido por una persona y no al revés.

#9 El Sifoner, Castelló, 26/02/2019 - 11:58

Y aunque fuese ocasional, puede meter la gamba una vez, pero luego desde la TV3, deberían de advertir a la productora, que no podrían emplear mas los servicios de este personaje por sus comentarios.

#8 Kropotkin, Vic, 26/02/2019 - 09:45

No me sorprende nada que sean gentuza... Jua, jua, jua,...

#7 Cris, Barcelona , 26/02/2019 - 08:02

Si por proteger a un simple titiritero del régimen, TV3 miente, y lo hace por escrito. No hace falta, añadir nada más. Haber como se salen de esta. Luego dirán que no adoctrinan ni mienten.

#6 lol., ., 26/02/2019 - 07:08

Junqueras,Albà,Empar Moliner,Jair Dominguez,todos colaboradores de Toni Sole,y cada dìa hablamos de ellos por razones judiciales,o imputaciones,o vejaciones a otros.
El problema no son solo las marionetas de Toni Soler,sino el que usa esas marionetas.
TV3 deberìa tomar medidas disciplinarias contra Toni Soler,o directamente,rescisiòn.