Publicitat
Comunicació · 15 d'Agost de 2020. 20:54h.

TV3 nega haver amagat la sentència del cas Palau

Núria Llorach diu que han fet una “cobertura en profunditat”

TV3 nega haver amagat la sentència del cas Palau

Núria Llorach, amb el director de TV3, Vicent Sanchis

La presidenta en funcions de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Núria Llorach, assegura que TV3 ha fet una “cobertura en profunditat” sobre la sentència del cas Palau seguint “els criteris d’actualitat, globalitat, proximitat, incidència social, valor documental i servei públic”.

“Els mitjans públics de la CCMA han efectuat un cobertura en profunditat, i adequada a la rellevància del cas, sobre la ratificació de la sentència del cas Palau”, assegura Llorach a una pregunta per escrit de la diputada del PSC, Beatriz Silva.

La presidenta en funcions de la CCMA afegeix que “els mitjans públics de la CCMA han emès tot el judici en directe pel canal 324 i s’ha informat puntualment i abastament en tots els telenotícies i totes les rodes informatives del 324, tant durant la celebració del judici, com posteriorment davant la ratificació de la sentència”.

Respecte la petició dels socialistes de fer un reportatge especial sobre la ratificació de la sentència del cas Palau, Llorach argumenta que “TV3 ja ha realitzat un reportatge en profunditat a l’espai Sense Ficció sobre la sentència del cas Palau”.

“La ratificació d’una sentència es considera que no aporta cap element informatiu afegit que justifiqui un nou reportatge del Sense Ficció o similar quan ja se n’ha efectuat un recentment sobre la qüestió principal, més enllà del tractament habitual en els diferents espais informatius i d’actualitat de la CCMA”, assenyala.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 BJMR, Bilbao , 20/08/2020 - 17:51

¡Claro! Tan en profundidad que me comentan que lo han visto ciudadanos tan ilustres como: Bob Esponja, Calamardo, Nemo, Dory y otros famosos personajes de las profundidades marinas.
¡Ya no les creen ni los más acérrimos!

#6 Quimet lo tronat, Arbucies, 16/08/2020 - 22:33

Lo valenciá Vicente Sanchis /tv3% un delincuent que juga a la politica colpista.

#5 Sid, Bcn, 16/08/2020 - 14:18

Si d'una profunditat abisal

#4 Neferu, BArcelona, 16/08/2020 - 13:26

Señores y señoras de la CCMA: ¡¡Y una Mda. como un sombrero de charro mexicano. Udes. no son objetivos ni hartos de ratafía. En vuestra ideologia totalmente ausente de objetividad y profesionalidad lo que prima es encubrir, ocultar, cualquier cosa que perjudique al los independentistas sean o no corruptos.

#3 Ojotuerto, Calafell.tab, 16/08/2020 - 10:51

En Tabarnia la emisora extranjera que es TV3 es un fracaso.