Publicitat
Comunicació · 28 de Maig de 2019. 19:49h.

"TV3 no té solució"

El periodista Miquel Giménez creu que "el millor seria tancar-la"

"TV3 no té solució"

El periodista, guionista i escriptor Miquel Giménez, ha afirmat que "TV3 no té solució" i ha considerat que "el millor seria tancar-la" durant la seva intervenció en un col·loqui sobre la neutralitat de les institucions públiques organitzat per Societat Civil Catalana. 

"Jo voldria acabar la intervenció dient-los que, a parer meu, TV3 no té solució. S'ha creat tal miasma de complicitats econòmiques, conxorxes..., i dic el mateix de Catalunya Ràdio" ha assenyalat Giménez. "Crec que el millor seria tancar-la, i de pas tancar les televisions autonòmiques i adoptar d'una punyetera vegada el model BBC" ha manifestat.

El periodista ha criticat que "TV3 té una plantilla que és superior al vaixell Charles de Gaulle, insígnia de l'armada francesa, té més personal que el nombre de totes les televisions privades de tot l'Estat". Giménez ha denunciat que hi ha funcionaris que cobren i "no van" a treballar a la cadena així com les "productores d'amics". 

"El senyor Toni Soler, que és capaç de burlar-se del fet que el senyor Enric Millo faci una donació a la seva dona, que tenia el que anomenem un mal lleig, i no passa res. El senyor Toni Albà, que es permet dir-li puta a la líder de l'oposició fins ara, Inés Arrimadas vostès s'imaginen què passaria al Congrés si surt algú a RTVE a fer el mateix?". 

En l'acte, anomenat "Neutralitat política en les institucions", també ha participat l'exconsellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya Caterina Mieras, que va tenir un paper molt destacat en el retorn dels documents de l'Arxiu de Salamanca a Catalunya.

El col·loqui també ha comptat amb la participació de l'exdiputada al Congrés Isabel López i el president d'Empresaris de Catalunya Carlos Rivadulla. El vicepresident de Societat Civil Catalana, Álex Ramos, ha estat l'encarregat de moderar el debat i el president de l'entitat, Joan Ramon Bosch, ha estat l'encarregat de clausurar l'acte.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#18 ric, reus, 31/05/2019 - 21:58

lo de sempre uns periodistes amargats desitjan sortir a tv3 i com ningu els hi fot cas au vinga a rajar de tv3.

#17 Milagros , Terrassa , 29/05/2019 - 13:38

Si no os gusta TV3 tiene solución,no conectarla y ya está si no os gusta ¿porque le dais tanta publicidad?

#17.2 Capit@n España, Purgandus populus!!, 29/05/2019 - 16:47

ok ....pero en vez de TV3%, una TV carisima donde las haya. prefiero becas comedor, aulas en la enseñanza pública y no barracones, reducir listas de espera en la sanidad pública, ayudas a dependientes, etc..Si te gusta tanto, págala tú,

#16 FERRANOT, BARCELONA, 29/05/2019 - 12:29

que están conectadas y alimentadas por geritalfes de la Generalitat. Tres patas de un nacionalismo imperante desde 1980. Ahora desmonta este tinglado subterráneo, opaco y con múltiples ramificaciones sin un enfrantamiento civil de impredecibles consecuencias.

#15 FERRANOT, BARCELONA, 29/05/2019 - 12:28

TV3 es el buque insignia del entramado mediático del separatismo catalán. Y, dicho entramado mediático, no es más que una de las tres patas del taburete que conforma el régimen nacionalista, junto a poder legislativo (Gene y ahyuntamientos) y a organizaciones pretendidamente civiles, pero

#14 lepero, Barcelona/Tabarnia, 29/05/2019 - 12:23

Lo que no tiene solución son los gobiernos del Estado, que tendrían la solución.