Publicitat
Comunicació · 2 de Febrer de 2023. 18:23h.

TV3 no troba presentador per al Zona Franca

El reporter de l'APM rebutja la proposta de la cadena

TV3 no troba presentador per al Zona Franca

El reporter de l'APM Isma Juárez ha rebutjat una proposta de TV3 per presentar el programa Zona Franca després que Joel Díaz renunciés a presentar el late night arran de l'acomiadament del col·laborador Manel Díaz per un gag sobre els votants del PSC i una esvàstica.

Juárez ha reconegut que ha rebut una oferta de cadena en un fil de Twitter i ha explicat que l'ha rebutjat perquè "no seria coherent amb el que penso i sóc, i tampoc vull que existeixi una ombra de sospita sobre mi ni sobre el mateix projecte".

L'humorista agraeix l'oferta de la cadena perquè "tenir l'oportunitat de presentar un late night és el que li agradaria a qualsevol persona que es dedica a fer comèdia", però al·lega que "el context fa que em sigui impossible acceptar la conducció del Zona Franca".

Finalment, mostra "respecte i suport" per als treballadors del programa perquè "és una situació molt complicada i la decisió de seguir és absolutament admirable també". "Els desitjo molta sort i èxits", conclou.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#12 Sebastian, Barcelona, 03/02/2023 - 17:49

¿Qué tal Leticia Sabater?

#11 Masias , Mis posaderas , 03/02/2023 - 11:04

No será por falta de candidatos. Por el Noreste en el cupo de palomos cojos van bien servidos.

#10 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 03/02/2023 - 08:52

Obvio. Nadie quiere que se le señale como "botifler" por una turba de iluminados lazinacionalistas, que la libertad de expresión y los gags humorísticos para ellos es SIEMPRE, SIEMPRE, que no se metan con sus señales de identidad ni, por su puesto, sus amados líderes. Eso hoy no toca.

#9 no soy nadie, esplugues de llobregat, 03/02/2023 - 08:45

TV3 SUBE EL GASTO CON LA AYUDA DEL PSC (EMBAJADAS A PARTE...¿JAPÓN...? ¡TA MU LEJOS!)

#8 Ateo, Tarragona (Tabarnia), 02/02/2023 - 20:47

Que llamen a Luis Llach, ese sí que hace reír. Nada más verlo ya se ríe la gente.