Publicitat
Comunicació · 22 de Juny de 2019. 11:07h.

TV3 només dedica mig minut a parlar de la mestra de Terrassa

El Telenotícies tan sols recull la versió d'Educació

TV3 només dedica mig minut a parlar de la mestra de Terrassa

Toni Cruanyes, editor i presentador del TN Vespre

El Telenotícies Vespre d'aquest passat divendres va dedicar trenta segons a explicar la denuncia que la mare d'una nena de 10 anys va interposar contra una mestra d'un col·legi de Terrassa per haver agredit presumptament la menor per haver dibuixat una bandera espanyola en l'àlbum de final de curs.

L'informatiu de la cadena pública catalana tan sols es va fer ressò de la investigació interna realitzada pel Departament d'Educació que conclou que no va haver “maltractament físic” ni “motivació ideològica”. La conselleria de Josep Bargalló només veu un cert comportament de la mestra que podria constituir “una falta lleu”, per la qual cosa Educació li obrirà un expedient disciplinari.

El TN Vespre va pautar la notícia com la cinquena informació del dia i va explicar el cas sense recollir cap tipus de declaració, ni de la família de la nena, ni de la mestra, ni de la direcció del col·legi. A més, l'informatiu de la televisió pública catalana ha trigat dos dies en recollir el tema, ja que el dia que es va conèixer la denuncia de la família de la nena, TV3 no ho va explicar.

La informació que es va donar del cas, juntament amb imatges de recurs de l'escola, va ser aquesta:

“El Departament d'Ensenyament no ha pogut identificar maltractament físic ni motivació ideològica en l'actitud d'una mestra a Terrassa. Va ser denunciada per la família d'una alumna de deu anys, acusant-la d'haver-la agredit perquè va dibuixar una bandera espanyola en l'àlbum de final de curs. La docent també havia rebutjat altres símbols d'altres alumnes amb el criteri que no tenien res a veure amb el treball. Tot i així, Educació obrirà un expedient disciplinari a la mestra per haver estripat el treball en públic i haver deixat sola l'alumna en un passadís, fet que pot constituir una falta lleu”.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#24 Durán, Barcelona, 26/06/2019 - 09:40

Fins que no es prengui la decisió de desinfectar aquest canal de tv dels sediciosos i que utilitzen com a altaveu per propagar el fanatisme i el sectarisme, fins que no es tanqui aquesta tv aqui no hi haurà pluraitat. Si els amargats fanatics volen un canal que inverteixin i s'estableixin, pero amb diner public res de res. A Valencia la van tancar

#23 Rafa, El mundo, 23/06/2019 - 12:02

El gran problema es que el Gobierno de España tapa la noticia. Luego nos sorprendemos de las cosas que pasan.

#22 Barretina a rosca, Black hole, 23/06/2019 - 10:53

Ni una sola institución pública de Cataluña ha salido en defensa del menor de 9 años, ni siquiera para pedir prudencia o por lo menos neutralidad:

!A por ella!
!A por ella!

Bargallo, Juan Rivas, Ensenyament, el defensor del menor (sindic) de Cataluña, el sindicato USTED, CC OO, la dirección del hospital de Tarrasa, los Mossos...

!A por

#21 Barretina a rosca, Black hole, 23/06/2019 - 09:43

Si verdaderamente ell parte médico dice que por la supuesta agresión el menor de 9 años tiene dorsalgia y contusión en un dedo, esas lesiones son más importantes que las tuvieron el 99,9% de la "crisis humanitaria" del 1-0.

¿El defensor del menor donde está? ¿donde está Podemos, las asociaciones contra el maltrato, etc?.

#20 GerardBou, Barcelona , 23/06/2019 - 09:30

La motivacion ideologica (hispanofobia) esta clarisima, y precisamenre gracias al torpe argumento de la conselleria para negarlo: "la profesora rechazó lis símbolos de otros alumnos " pero precisamente al ver el de esta niña en concreto (la bandera de España) es cuando muestra su agresividad, lo que no hace con los otros niños.