Publicitat
Comunicació · 9 de Març de 2023. 09:41h.

TV3 només treu Vox un 2,6%

Vilagrà diu que no transmet "els discursos d'odi"

TV3 només treu Vox un 2,6%

El portaveu de Vox al Parlament, Joan Garriga, ha denunciat "censura" a TV3 i ha remarcat que la televisió pública només treu la seva formació un 2,6%. "Amb aquest llibre d'estil són els reis de la censura i fomenten el conflicte civil", ha sentenciat.

Garriga ha assenyalat en la sessió de control al Parlament que "condemnen el pluralisme polític en les seves notícies i en l'elecció dels seus tertulians" i ha afegit que "veten la veu de més de 217.000 catalans i veten Vox, que sent la quarta força política té la menor cobertura en notícies polítiques tant a TV3 com a Catalunya Ràdio".

També ha criticat que el llibre d'estil "imposa referir-se a la nació dels catalans, a Espanya, com un simple estat; menysprear i discriminar la llengua majoritària dels catalans, l'espanyol; ocultar l'origen dels delinqüents quan aquests són estrangers o del terrorisme islamista, imposar la ideologia de gènere o la nova religió climàtica". "Es pot ser més miserable?", ha preguntat.

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, ha contestat que "el Govern no intercedeix en la programació ni en el llibre d'estil". "Els valors dels mitjans públics són els valors democràtics, els valors de la vocació de representar tothom i els valors d'una informació veraç, creïble i de qualitat".

Finalment, Vilagrà ha dit que "el que li molesta és que la Corporació fa que no s'expandeixin els discursos d'odi, els discursos racistes". "Li molesta que TV3 sigui la principal eina de la promoció llengua, de sensibilització contra les violències masclistes i la sensibilització sobre l'emergència climàtica". "Els hi molesta TV3", ha contestat.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#16 Teresa, Barcelona, 10/03/2023 - 13:00

Que los votantes de Vox reclamen la parte de impuestos que pagan para mantener el pozo residual sin fondo que es TV3 por el veto y la censura que sufren. Una TV pública democrática no haría tales discriminaciones. Para comparar, Rahola es tertuliana fija en una TV privada española, pero si ya os está bien...

#15 Protágoras, bcn. España, 09/03/2023 - 16:31

Cuando los medios de comunicación públicos están al servicio de una parte, las elecciones son un fraude, y el gobierno resultante ilegítimo. En Cataluña no hay una democracia sino una etnocracia supremacistas que gana siempre las elecciones porque hace trampas y concurre dopada.

#13 El azote de los necios, Barcelona ( España ), 09/03/2023 - 14:30

Dales caña Joan!!! tú deberías haber sido el candidato a la alcaldía de Barcelona.

#12 Manel, Bcn, 09/03/2023 - 13:36

Si Vox es insistent en fer-ho tot en castellà, no traurà vots de sectors catalanistes no indepes però "d'ordre"''. Els assessors d'imatge i campanya ho haurien de saber, sinó només els sortiran vots de dreta extrema espanyolista...ja s'ho faran amb el seu "bilingüisme" castellà/espanyol. Estan en el seu dret, però els votants, també.

#12.1 El azote de los necios, Barcelona ( España ), 09/03/2023 - 14:33

En la zona alta de Barcelona la mayoría de la gente son catalanes de arrel y hablan en castellano, es la lengua contestataria al independentismo. Yo hablo las dos por igual, pero reconozco que no me gusta que discriminen a una de ellas ¿ y sabes cual es ?

#12.2 Protágoras, bcn. España, 10/03/2023 - 11:39

Manel, el nacionalismo ha fracturado la sociedad catalana y la ha dividido en tribus que votan a los suyos. La tribu de lengua catalana votan casi sin excepción a partidos nacionalistas y la mayoría de catalanes de lengua española votan a partidos constitucionalistas o no votan.

#11 Yomismo, Sevilla, 09/03/2023 - 13:30

VOX no necesita ni a TV3 ni a mercenarios periodísticos como Federico o Carlos Herrera para crecer. Mejor que VOX no vaya a TV3 a ver si así cuando VOX gobierne en Cataluña no le tiembla la mano y cierra TV3 y Catalunya Radio sin pestañear nada más llegar. En mayo VOX va a entrar en más de 60 consistorios catalanes y TV3 no lo podrá evitar.