Publicitat

El defensor de l'audiència denuncia que "s'han queixat moltíssim" per un "excés" de Barça

TV3 o Telebarça?

Moment de TVist

El cap d'esports de TV3, Josep Maria Farrás, s'ha hagut d'enfrontar, durant el programa TVist de la televisió catalana, a les preguntes del defensor de l'audiència, Carles Pérez, que li ha traslladat les múltiples queixes rebudes per part de l'audiència per un teòric "excés" d'informació del Barça durant el mes de maig.

Les queixes rebudes provenien de gent a la que no li agrada el futbol i de seguidors del RCD Espanyol, molestos per la supressió d'una emissió del 'Hat-trick Espanyol' setmanes enrere per a parlar més temps del Barça

També ha indignat els seguidors 'pericos' que, entre anunci i anunci, la televisió pública catalana inclogués càntics com ara "ser del Barça és, el millor que hi ha", "Copa, Lliga i Champions" o mostrés les fotografies que enviaven els ciutadans per a palesar el seu barcelonisme. Pérez ha explicat que els seguidors de l'Espanyol "s'han queixat moltíssim, han estat molt actius".

Farràs ha explicat que "la paraula excés depèn de la percepció de l'espectador", tot i reconèixer que "ha estat la temporada on més futbol hi ha hagut". "Tots plegats hem empès l'Espanyol per a salvar la categoria, que estava molt malament", ha reivindicat, a més de recordar que "hem donat 17 partits de l'Espanyol". "Hem de viure l'esport amb respecte i consideració", ha considerat. Pérez ha considerat que "hem de reflectir aquesta pluralitat en l'esport perquè això és cultura".

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#34 moises, cornella de llobregat, 19/06/2009 - 09:22

tv3 es una farça del farça a si que boicot a tv3 por parte perica i gente que no le gusta el futbol

#33 Victor, Bcn, 10/06/2009 - 09:51

queixeu-vos cules,queixeu-vos del tracte d'altres televisions q despres feu el mateix aqui a Catalunya amb l'Espanyol

#32 desgavell, barcelona, 09/06/2009 - 11:58

Albert ( barcelona ) aquí si alguien da pena eres tu,y si hay alguien llorón por naturaleza es el cule,recuerdas cuando os ganamos este año en vuestro campo???toda la semana llorando,que si anti-futbol,que si nos tiramos...sois ridiculos..y tu el primero!

#31 Joan, Martorell, 08/06/2009 - 09:23

TV3 o TELEBARÇA ? hi ha diferencia?
soc perico i catalá,els meus impostos van a parar a una tv publica on tinc que veure actituts antipericas com las del Cunit,Xavi Torres o Canut

#30 Juanito, Barcelona, 07/06/2009 - 13:54

Dicen algunos que Cataluña no es un pais normal. A mi no me cabe la menor duda. Si no, ¿como se puede explicar que los éxitos de 20 mercenarios trastoquen las emociones y la vida de este minipais?. En tiempos del Franquismo se podría entender pero ahora?