Publicitat

Ferran Monegal: "han seguit la pauta Puigdemont: ni una trucada, ni una carta, des que va entrar a la presó"

TV3 oblida Junqueras

El crític televisiu Ferran Monegal, en un article a El Periódico, ha manifestat que TV3 ha seguit "la pauta Puigdemont" amb el líder d'Esquerra, Oriol Junqueras, des que està en presó preventiva pel procés sobiranista.

Monegal exposa que TV3 "ha diluït, o amb prou feines recordat, el pres Oriol Junqueras, o la seva família, mentre a d’altres els han dedicat afectuosos, continus i naturalment merescuts reportatges, amb familiars inclosos".

"Amb Junqueras -afegeix- han seguit la pauta Puigdemont: ni una trucada, ni una carta, des que va entrar a la presó, segons van explicar Évole i altres periodistes". Per tot això, veu "comprensible" que ERC, sobre el tema TV3, es pregunti: "¿I què passa amb el que és meu?".

Ferran Monegal també denuncia que Vicent Sanchis, director de la televisió pública, "ha diluït el periodisme en favor d’una colossal maquinària de cheerleaders del procés, i només d’una manera d’entendre’l, m’atreviria a afegir".

"El que ha aconseguit Sanchis en 16 mesos com a director, transformant la que va ser la gran TV pública de tots els catalans en la millor televisió privada de Catalunya, té un mèrit indiscutible", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#17 DAVID SALSAS LLANSA, BARCELONA, 02/08/2018 - 05:32

Totalment d'acord amb el Sr Monegal. Que podíem esperar d'un pastisser encaparrat, el Ratoncito Perez i el seus acolits de la tropa del 3-5% i el seu esbirro de Tv3
Molt soroll i poc lideratge.
Al final s'ho creuran.
Moralment no li arriben a la sola de la sabata al Sr.Junqueres

#16 Jordi, Girona, 01/08/2018 - 20:17

Pobre Monegal, encara no ha paït que no li donessin un programa a TV3

#12 Tabarnés puro, Barcino, 31/07/2018 - 16:59

Y para más INRI son estos fanáticos vendehumos del "ni un pas enrera" los que además de condenarlo al silencio y al olvido, lo mantienen encerrado a cal y canto en sus cárceles. "Cornut i pagar el beure", nunca mejor usado.

#11 Tabarnés puro, Barcino, 31/07/2018 - 16:55

Grande Monegal: diseccionando con finísimo bisturí la operación que han perpetrado estos sectarios con TV3 y la Corporación Tractoriana de Medios Audiovisuales.

#10 opinador, Barcelona, 31/07/2018 - 15:00

y exactamente cuándo fue tv3 la gran tv pública de TODOS los catalanes?

ni por contenidos ni por idioma ni por diversidad social lo ha sido nunca, jamás ha sido un reflejo de la realidad social catalana, sino todo lo contrario, ha intentado influir en dicha realidad para moldearla a imagen de un catalanismo eminentemente rural