Publicitat
Comunicació · 19 de Juliol de 2011. 23:24h.

TV3 passa de puntetes sobre el passat franquista de Sentís

La cadena destaca sobretot el seu paper durant la Transició

TV3 ha passat de puntetes pel passat franquista del periodista Carles Sentís, mort aquest dilluns a Barcelona als 99 anys. En canvi, a la notícia del TN vespre sobre la desaparició del també polític sí han destacat el seu paper durant la Transició.

Al TN han destacat "la seva intervenció en el retorn del president Tarradellas", que el va nomenar conseller sense cartera, i han definit Sentís com a "monàrquic, conservador i també catalanista".

A la notícia sí han comentat que "durant la Guerra Civil va lluitar al bàndol franquista per a escapar de la situació que llavors es vivia a Catalunya" i han posat unes declaracions del periodista al·legant al respecte que "no tenies altre remei, quan hi ha una Guerra Civil no pots estar a un tercer lloc, has d'estar o amb uns o amb els altres".

Imatge del TN, on han destacat el paper de Sentís en el retorn de Tarradellas
Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#13 el Pollo, Bolivar, 21/07/2011 - 06:10

Es una reseña periodística!. No es un tribunal de alzada!. En cada conversación, sea cualquiera el motivo, siempre sacan a pasear a los fantasmas del pasado trágico. El que esté libre de pecado que tire la primer piedra; pueden usar cualquier mano. Buffff.

#9 pepe, andorra, 20/07/2011 - 18:30

Las personas q salieron al exilio la mayoria volvieron, solo quedaron fuera aquellos q tenian responsabilidades en delitos de sangre o en los partidos q apoyaron el totalitarismo republicano de Negrin y Largo Caballero. Niego q los q tu dices defendieran la democracia y los derechos humanos. Mentira

#8 Robert, Barcelona, 20/07/2011 - 16:47

Les llepades de cul als franquistes sense penedir com en Sentís per part de TV3 i la radio catalana o la premsa escrita és de foguera immediata.
fins hi tot franquistes penedits com l'ex diputat del PP Josep Curto, abomina ara de tots els franquistes com Mayor Oreja de qui ha dit que està boig

#6 emilio, a, 20/07/2011 - 15:39

en TV3 los franquistas nunca son catalanes, siempre son del resto de España.

#5 Kropotkin, Vic, 20/07/2011 - 11:34

Si, asi se ahorran tambien el dar explicaciones sobre como se pudo otorgar la Creu de Sant Jordi a un franquista asi. Y muchas otras cosas de esta farsa en que han convertido a Cataluña. Si contamos los franquistas entre CiU y PP, los catalanes se asustarían y empezarían a preguntarse cosas...