Publicitat
Comunicació · 23 de Gener de 2009. 11:32h.

TV3 posa com exemple la Torre Agbar enfront la Puerta del Sol

Terribas defensa les campanades de cap d'any perquè és "un símbol de Barcelona i del país"

TV3 posa com exemple la Torre Agbar enfront la Puerta del Sol

Tomàs Molina

La directora de TV3, Mònica Terribas, ha defensat que les tradicionals campanades de cap d'any es facin des de la Torre Agbar perquè "és una referència arquitectònica que contrasta de manera intel·ligent amb la Puerta del Sol". Terribas ha insistit que l'edifici és "un símbol de Barcelona i d'un país" i ha aclarit que no hi ha "compensació econòmica" a Agbar per retransmetre l'acte des de la seva seu.

La directora de Televisió de Catalunya ha rebatut així les crítiques de CiU -a través de la diputada Marta Alòs, de Lleida- que ha acusat TV3 de convertir la Torre Agbar "en la nova Puerta del Sol catalana". Alòs -que és també presidenta del consell nacional de CDC- ha elogiat quan TV3 retransmetia les tradicionals campanades de cap d'any des d'una localitat diferent.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Cesc, Riudoms, 23/01/2009 - 17:13

La Torre Agbar és símbol de l'elitisme pijoprogre que està condemnant Barcelona a la decadència econòmica, social i moral. TV3 ha de retransmetre les campanades d'una manera catalana i tradicional, és a dir, des d'un campanar.

#7 xavier, Bcn, 23/01/2009 - 16:37

Que és el símbol del país???? Serà per la forma que té ja que els politics de Catalunya els hi agrada sobretot dónar pel c..l als ciutadans. Terribas dimiteix ja que no saps fer una o amb un canut

#6 Ramon, Barcelona, 23/01/2009 - 14:41

Puta còpia però almenys això Barcelona ho ha copiat al cap de poc. No com la mandanga dels guerrers xinesos que van acompanyar al Fòrum marionetes vietnamites i el duet còmic Felipino i Gorbachof: vint anys enrere eren a uns magatzems de Londres!

#5 pol, barcelona-london, 23/01/2009 - 14:35

La torre Agbar es una mala copia de otra que hay en London . Yo trabajé en la londinense . todos pensamos "pobres catalanes " siempre copiando , y además mucho peor que la original. ¿No hay tanta imaginación en Barcelona?. que decepción

#4 Llorenç, Peguera, 23/01/2009 - 13:04

La Neus té raó i a més això té forma de samaler. No està bé que simbols fàlics ens representin. Ni conys, ni samalers!