Publicitat
Comunicació · 20 de Novembre de 2021. 13:55h.

TV3 posa en marxa un canal per "enfortir" els Països Catalans

Juntament amb IB3 i À Punt Mèdia

TV3 posa en marxa un canal per "enfortir" els Països Catalans

Núria Llorach, presidenta de la CCMA

TV3 ha posat en marxa un nou canal sota el nom 'Bon dia TV'. "Una plataforma en la qual s'emetran continguts audiovisuals a les tres televisions dels Països Catalans, TV3, IB3 i À Punt Mèdia", segons ha manifestat la mateixa cadena catalana en el Telenotícies vespre d'aquest divendres.

Es tracta d'una plataforma impulsada per la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears (EPRTVIB) i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

El canal digital ha estat presentat aquest divendres a València. La finalitat d'aquesta cadena és "enfortir la indústria audiovisual en català", segons ha assegurat TV3 durant el TN. A través d'un comunicat destaca que la programació té "un caràcter social i cultural conformat per documentals, sèries, llargmetratges i programes amb una temàtica variada per donar visibilitat a la producció pròpia de qualitat de les diferents televisions".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#17 Marcial Heredia, el circo de la tele, 21/11/2021 - 17:52

Que le expliquen a un valenciano el cuento de los paisos catalans. Que cambie la actual capital pujante por una Barcelona decadente del país de fireta. Que les manden desde la Barcelona de la Colau, o la del Tete. Virgencita que me quede como estoy, pensará.

#16 BEJOTA, bcn, 21/11/2021 - 12:24

MEJOR QUE OS DEDIQUEIS A RECONQUISTAR LA CATALUÑA NORTE PERDIDA VERGOZOSAMENTE POR MOSSEN PAU CLARIS Y ES UN TERCIO DE CATALUÑA. COMO ESO NO VA A SER POSIBLE ,PRETENDEIS ANEXIONAROS OTROS TERRITORIOS UNTANDO DE EUROS A LOS POLITICOS DE ESTOS TERRITORIOS.
"ROMA NO PAGA A TRIADORES."

#15 Soloesmiopinion, Tabarnia, 21/11/2021 - 11:22

Más dinero que habrá que detraer de otras partidas como educación o sanidad, o bien aumentará la deuda pública y el pago de intereses. Quanta dignitat!

#13 D. Sànchez, Sant Boi de Llobregat, 21/11/2021 - 08:49

tenir dret a un d'ofici...
O si a la zona no hi ha oferta educativa pública, buscar privada o privada concertada...
I si a on es viu no hi ha prou seguretat pel negoci, contractar seguretat privada...
És a dir, prioritzen l'entreteniment per apaivagar qualsevol connat de rebelió, aflebint la societat civil, que estigui endormiscada...

#12 D. Sànchez, Sant Boi de Llobregat, 21/11/2021 - 08:47

Enfortir endeutant-se més i més...
Tira de veta...
La vida és breu i intensa i tres de quatre dies està ennuolat, el que fa sol despesa a dojo...
Bé, amb necessitats com sanitat, seguretat, educació i justícia no es pot adoctrinar o menys...
O si algú o alguna traspassa, doncs menys despesa...
O si es paga alarma...
O si es paga advocat pe