Publicitat
Comunicació · 28 de Desembre de 2016. 20:32h.

TV3 pregunta si és l'últim partit no oficial de la Selecció

El periodista diu que "m'ha fet molta il·lusió el que m'ha contestat el president"

El periodista de TV3, Josep Maria Puig, ha entrevistat el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, durant la mitja part del partit entre Catalunya i Tunísia i li ha preguntat si aquest és l'últim partit no oficial de la Selecció.

"Per la convocatòria de la Selecció, per l'ambient que en algun moment està fred... Potser això dels partits amistosos ja s'ha d'acabar perquè la gent s'ho acabi de creure. Perquè si no van passant els anys, cada any fem la mateixa pregunta i sembla un sense fi...", li ha demanat Puig.

Puigdemont ha contestat que "estic convençut que la pròxima vegada que hagi d'entrevistar el president li podrà posar aquesta pregunta en coneixement de causa perquè en els mesos que tenim per davant Catalunya haurà de prendre una decisió sobre si vol o no esdevenir un estat independent". "Estic convençut que si aquesta és la decisió dels catalans, molt aviat podrem veure la Selecció competint en campionats oficials", ha afegit.

"Per tant, podem dir que seria l'últim partit amistós de la Selecció d'aquí en el futur", ha insistit el periodista a Puigdemont, que ha contestat que "home, d'amistosos en jugarà igualment". Aleshores, Josep Maria Puig ha puntualitzat que "vull dir si n'hi haurà d'algun d'oficial d'aquí poc".

"Treballem per això. Treballem perquè es donin les condicions que es mereix la gent de Catalunya, el nivell esportiu en general", ha apuntat el president, que ha destacat que "som una potència esportiva" que "s'ha guanyat a pols poder competir de manera internacional".

Després d'acomiadar-se de Carles Puigdemont, el periodista de TV3 ha dit que "m'ha fet molta il·lusió el que m'ha contestat perquè aquesta pregunta la porto fent molts desembres i sembla que la pròxima vegada que ho preguntaré ja serà una resposta diferent i Catalunya, sembla ser, que ja jugarà com a nació i país oficial".

Josep Maria Puig, amb Carles Puigdemont
Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#22 arm, figueres, 29/12/2016 - 15:50

la pregunta hauria de ser: Ja que serem independents al 2017, el barça ja jugara la propera lliga catalana, amb el Olot, el LLeida, Reus, etc, si no volem saber res de Espanya, suposo que no deu haber cap ganes de jugar la lliga espanyola

#21 Joan, Barcelona, 29/12/2016 - 12:09

El periodisme independent al q ens té acostumats TV3. La maquinària de propaganda aprofita qualsevol escletxa.

#20 botifler1914, Sinitaca, 29/12/2016 - 11:50

El año que viene jugaremos un amistoso con la selección de Gambia en el campo de la Santboiana, no lo llenaremos y además perderemos.

#19 Ciudadano X, Barçalunya, 29/12/2016 - 11:08

Buahahahahahaha... Una conversación de manicomio total

#18 Galba, Bcn, 29/12/2016 - 10:16

Segur que desprès d'entrevistal li ha dit a cau d'orella: President, recordis que em dic Josep M Puig i de que soc molt, pero que molt independentista.