Publicitat
Comunicació · 2 de Gener de 2018. 09:12h.

TV3 prescindirà de totes les productores a partir del juny

Sanchis admet que "només tindrem pressupostos per la producció interna”

TV3 prescindirà de totes les productores a partir del juny

El director de TV3, Vicent Sanchis, en declaracions a Catalunya Ràdio, ha advertit que “no hi ha garantida la continuïtat de cap programa. A partir del mes de juny tot pot canviar. Només tindrem pressupostos per la producció interna”. "Arribarà un moment en què TV3 només tindrà producció interna”, ha assegurat.

“Convé que el nou govern s'espavili perquè si no aquesta gent que diu que som el pitjor del pitjor se'n sortiran”, ha demanat. També ha explicat que “estem treballant amb El Terrat per trobar el substitut de Ricard Ustrell a Preguntes Freqüents. Una persona que el pugui substituir amb la mateixa solvència. Serà algú extern, no de la casa”.

"Estem treballant en la substitució de Tarda Oberta. Estem contents amb el seu equip. Ens hem vist obligats a suprimir el programa perquè la restricció de diners ens afecta, i molt”, ha reconegut.

Sanchis ha considerat que “si TV3 no fos líder, segurament no caldria estar tot el dia dient que són la pitjor cosa del món”. En aquest sentit, la televisió pública catalana torna a ser, per vuitè any consecutiu, la cadena líder a Catalunya. Ho fa augmentant la quota de pantalla fins a l'11,7%.

33 Comentaris

Publicitat
#31 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Supremacistas, corruptos y mártires, 02/01/2018 - 20:53

"Sin productoras" Eso quiere decir que en TV3 ¡¡¡van a trabajar!!! pues nada, que se declaren el huelga de cámaras caidas... ¡Y en Tabarnia todos apoyaremos esa huelga hasta el hundimiento final!

#30 luis, barcelona, 02/01/2018 - 19:31

Ni estando jarto de vino me creo que eso que dice, vaya a pasar
Apostamos?

#29 Joan, Tarragona, 02/01/2018 - 18:29

" Serà algú extern, no de la casa”. Queda tot dit. Tenen una plantilla brutal. Què passa? No hi ha presentadors en plantilla de TV3 per poder presentar el "FAQs"?? Per què ha de ser extern? Per què tot ho han de fer productores?

#28 M. Pilar, Barcelona, 02/01/2018 - 17:08

Doncs, a espavilar!!! Que ja guanyeu prou!!!

#26 ARM, figueres, 02/01/2018 - 15:55

doncs el proper any ja podria fer les campanades Sanchis, aixi s´estalviaria pagar a presentadors, per cert quan deuen haber cobrat Ruth i Quim masferrer per presentar les campanades?