Publicitat
Comunicació · 8 de Gener de 2022. 12:50h.

TV3 pressiona amb la mesa de diàleg

Peça al TN amb imatges del passat 4 de gener

TV3 pressiona amb la mesa de diàleg

El Telenotícies vespre de TV3 d'aquest divendres ha emès una peça on recull les darreres declaracions dels protagonistes de la mesa de diàleg, on les imatges més recents són del passat dimarts 4 de gener amb declaracions de la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, i l'alcaldessa socialista de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret.

La cadena pública explica que "Pere Aragonès va superar amb molts esforços una investidura que en l'àmbit nacional confiava tot a la taula de negociació. No hi creia ningú més, tret d'ERC, ni Junts ni la CUP, però les dues formacions van donar dos anys de corda al president".

"Ja han passat set mesos amb una trobada sense cap representant de Junts i un president espanyol que es va resistir fins al final a confirmar la seva presència", ha assegurat la cadena.

TV3 afirma que "resultats cap ni un, treballs discrets i noves reunions". "Aragonès comença a pressionar en el seu primer discurs de Nadal, per Sant Esteve", ha afegit.

"Quan es convocarà la taula? Doncs, no se sap, al gener, al febrer o potser al març", explica el TN, amb declaracions del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, del president de la Generalitat, Pere Aragonès, i de la portaveu del Govern, Patrícia Plaja. Cap d'ells concreta la nova data de reunió.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#6 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 08/01/2022 - 21:25

No recordo ara qui va dir molt encertadament que el consifosisme es una malaltia mental.

Si aixo fos cert, i jo crec que si, Catalunya seria el manicomi a cel obert mes gran del mon.

#5 Andrea, Barcelona, 08/01/2022 - 20:10

La Mesa de Diálogo entre gobiernos se reunirá cuando se forme la Mesa de Diálogo entre Partidos en Cataluña, ni más ni menos!

#4 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 08/01/2022 - 15:26

I pensar que tot va començar el 2012 quan una jutgesa de Lugo va furgar on no devia, decobrint que la insaciable cobdicia de la prodigiosa familia Pujo l´havia fet exportar mes enlla dels confins del califat la seva persistent fascinacio por meter sus muy honorables manos en bolsillos ajenos

Y asi involuntariamente se dieron por inaugurados l

#3 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 08/01/2022 - 14:46

Pulgarcito diu que no es ni un mindundi ni un mandao, que esta molt, molt, molt indignat, que si no li fan cas s´emprenyara com una mona i que a el solo lo torean los Secretarios de Estado de Administraciones Territoriales de Rajoy y nadie mas

Y porque le pillo en un momento de flojera cordandose los zapatos. Si no de que

#2 Tarraco, Tarraco, 08/01/2022 - 14:41

e-notices presiona con la mesa de diálogo porque se hace eco de TV3, que tambien presiona con la mesa de diálogo

#2.1 A.Bcn, Barcelona, 08/01/2022 - 15:30

ZzzzzzzzzzzzZzzzzzzzzzzzzzZzzz zzzzzzzz

#2.2 Entre todos la mataron, Chez Titole, 09/01/2022 - 11:04

Aixó més que taula de diàleg és una tauleta de nit amb Tranxilium. Pero ja els va be el pretext per anar fent.