Publicitat
Comunicació · 4 de Febrer de 2014. 14:32h.

TV3 promociona un llibre sobre 'Destruir España'

Esperanza Aguirre retreu a l'autor "la bomba a la portada"

Els Matins de TV3 ha promocionat el llibre 'Destruir España (Antes de que Ella nos destruya a nosotros)'. Per a fer-ho, ha convidat a la tertúlia el seu autor, Javier Ríos, que s'ha hagut d'enfrontar als retrets de l'expresidenta de la Comunidad de Madrid, Esperanza Aguirre, que ha decidit quedar-se a la tertúlia després de ser entrevistada.

"M'ho has d'explicar, per què vols destruir España", ha indicat Aguirre després d'escoltar Lídia Heredia. La presentadora de TV3 ha aprofitat aquestes paraules per convidar-la a la tertúlia. La presidenta madrilenya ha acceptat quedar-se "una estona, que després vull anar a comprar".

Un cop a taula, Aguirre ha demanat explicacions a Ríos i li ha qüestionat també la portada de llibre, on apareix una bomba situada sobre un fons de la península ibèrica. "Javier, però com pots escriure aquest llibre?", li ha etzibat. La dirigent també ha demanat a l'escriptor que "si m'ho has d'explicar a mi millor en castellà, que ens entén tothom", atès que l'escriptor parlava en català "per l'audiència".

Ríos ha al·legat que el seu llibre és "literatura" i que el titular no significa que s'hagi de destruir Espanya "físicament". Aguirre li ha preguntat també si ell es considera català, atès que és de Cadis i ha estudiat a la Complutense. "Català és qui viu i treballa a Catalunya, aquest és el punt de partida", ha replicat l'escriptor. Aguirre ha volgut saber aleshores si els catalans que treballen a Madrid tindrien vot a la consulta.

Aguirre ha insistit que "si el títol és 'Destruir España' per cridar l'atenció i així regenerar-la, podem estar d'acord. Però 'destruir'… i amb una bomba a la portada!". L'autor ha reconegut que és una manera de "provocar perquè és un llibre, no un full d'Excel".

Heredia, amb el llibre
Publicitat
Publicitat

108 Comentaris

Publicitat
#75 Luisinho, Ferrol, 02/08/2015 - 11:06

Entiendo que con la bomba en portada y de fondo con el mapa de España,es puro agitamiento de masas y otro intento de desestabilizar el Pais,que todo lo que es el territorio Español,Baleares Canarias y Ceuta y Melilla es solo una Nación que es España,el resto es demagogia barata,yo no quiero el libro

#74 Fora Rajoy i el PP , madrid, 07/02/2014 - 21:11

Bravo! !!! Felicitats a qui s' atreveix a dir el q pensa i...als q no accepteu la llibertat d'expressió us ho feu mirar, i també el q suposa viure en democràcia. Em fa l'efecte q no ho sabeu

Visca Catalunya i Europa

#74.1 Jordi, Lérida., 04/08/2015 - 08:46


La majoria dels catalans estan submergits en una secta destructiva, que els anima a promoure l'odi i l'enfrontament contra la resta dels espanyols, com si aquests fossin els seus enemics. Jo espero i desitjo que Catalunya sigui independent en breu, deixi de ser un càncer per a la resta d'Espanya.

#73 Dori, MADRID, 07/02/2014 - 17:29

Bien por este escritor. hay que ir sacudiendo la apatía en la que estamos inmersos y ponernos las pilas en la acción de cuerpo y mente para que el progreso y la ilusión emerjan en nuestra actividad humana con honradez y compresión del "otro", con respeto a lo igual y a lo diferente.

#71 El que no quiera ser español que se vaya al Congo!, Cádiz, 06/02/2014 - 23:08

Mancha de locos!!!!

#71.1 jose, madrid, 10/02/2014 - 14:17

Pues eso que nos dejen irnos a donde queramos, y si es al Congo mejor que en España. tu lo has dicho que nos dejen en paz.

#70 gela, almeria, 06/02/2014 - 19:01

me gustaria que estas noticias las pusieran en catalan para no enterarme de esas noticias que viniendo de cataluña son basura