Publicitat
Comunicació · 23 d'Octubre de 2012. 16:22h.

TV3 promociona una cançó a favor de la independència

Un grup interpreta "Som Catalunya" a Els Matins

TV3 promociona una cançó a favor de la independència

Garcia Melero amb l'autor

El programa 'Els Matins' de TV3 ha promocionat aquest dilluns una cançó a favor de la independència de Catalunya. Sergio Medialdea, Pau Doz, Amanda Delfo i Natalia Morales han interpretat "Som Catalunya", un tema que Medialdea va compondre l'any 2006 per destacar els aspectes positius de Catalunya i que ha tornat a sortir a la llum arran de la manifestació de la Diada.

A la cançó s'assegura que "som un país que no vol cap guerra i com germans sempre lluitem", "mirem amb orgull la senyera, com a una mare la portem al cor",  "a tots ens uneix una llengua que en un futur la parlarà tothom" o que "obrim les portes al món, Catalunya crida vull ser una nació". També es diu que Catalunya és "una terra d'oportunitats, on els teus somnis es fan realitat", "som Catalunya, ens hauran d'escoltar" o "Catalunya no s'aturarà".

L'autor, entrevistat per Helena Garcia Melero, ha explicat que l'11 de setembre anava cap a la manifestació escoltant la cançó al cotxe. Quan es va aturar a un semàfor un taxista la va escoltar i li va demanar "on podia trobar-la". "Li vaig regalar el CD. Va ser ell qui em va donar forces per tornar a cantar-la i que així la senti tota Catalunya".

Garcia Melero ha preguntat a tot el grup si tenen un fort "sentiment nacionalista" i tots han respost que sí. Tot i així, Medialdea ha explicat que no és un sentiment de tota la vida, "m'hi he anat afegint pel Barça". També ha deixat clar que la cançó no va contra ningú i que espera "que a la resta d'Espanya no passi res". De fet, ha dit, "Manolo Escobar va cantar el 'Que viva España' i a Catalunya no va passar res". "Jo ni esmento Espanya", ha comentat.

Publicitat
Publicitat

92 Comentaris

Publicitat
#64 Sucdesol, Girona, 25/10/2012 - 20:17

Caaaaaaaaaspa!!!!!!

#63 Cansat, Barna, 24/10/2012 - 21:53

TV3 fa el que fa.. És una tele pública.. Si!. Del públic catalanista.. Fa el que fa amb els diners de tots. Si!. No patiu!.. Ja tornarà els diners usats indegudament. Ja els tornarà!.

#62 pepe, andorra, 24/10/2012 - 20:06

con el josmar me reía mas.

#61 daniel, oviedo, 24/10/2012 - 14:29

juajuajuajuajuaaa!!!!!
de aquí al programa de la campos seguro. menuda caspa catalana, xd.

#60 xavi, bcn, 24/10/2012 - 12:50

Quina cançó més maca!!!
L' haurien de cantar a Brusel.les Tremosa, Romeva, Badia i l' altre que no recordo com es diu