Publicitat
Comunicació · 7 de Setembre de 2017. 23:10h.

TV3 rebaixa l’oposició a “grups minoritaris no independentistes”

Ciutadans, PSC, CSQP i PPC sumen 63 diputats

El Telenotícies Vespre s’ha referit a l’oposició com a “grups minoritaris no independentistes”. Ha estat durant una entrevista al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, on el presentador de l’informatiu, Toni Cruanyes, li ha preguntat per l’actuació de Ciutadans, PSC, PPC i Catalunya si que es Pot en el ple parlamentari d’aquest dimecres i dijous.

“En les últimes 48 hores, en l’hemicicle del Parlament de Catalunya, hem sentit com arguments que ara vostè ens esgrimia han estat utilitzats pels grups minoritaris no independentistes”, ha dit el presentador del TN Vespre per definir Ciutadans, PSC, Catalunya sí que es Pot i PPC, quatre formacions que sumen 63 diputats.

Aquests grups “senten que durant el debat, per via exprés tant de la Llei del Referèndum com la Llei de Transitorietat, no se’ls ha tingut en compte”. “Què respondria a Carlos Carrizosa o Joan Coscubiela, per exemple?”, ha preguntat Cruanyes.

Puigdemont ha respost que “estaria encantat que ens plantegessin la forma com estarien disposats a debatre i a votar una Llei de referèndum i una llei de transitorietat jurídica o una llei de procés constituent”. El president del Govern ha afegit que “és poc honest muntar una tangana dient que no els respectem els drets”. “Els interessa muntar un espectacle”, ha reblat.

Per altra banda, Puigdemont ha augurat que enfront de les querelles hi haurà un “tsunami de democràcia”. “El tsunami ho veurà Rajoy, d’entrada, l’Onze de Setembre i, finalment, l’1 d’octubre”, ha augurat. El president de la Generalitat, en aquest sentit, ha anunciat que “tenim pràcticament 16.000 col·laboradors i més de 560 ajuntaments que han acreditat el seu suport”.

Toni Cruanyes entrevista Carles Puigdemont

29 Comentaris

Publicitat
#23 Jordi, Girona, 08/09/2017 - 14:20

És que la ignrància fa "xuleria", la cultura i la inteligència són prudents. Tinc entès que el Sr. President no va poder acabar ni primer curs de filologia, ni cap altra carrera, perquè , potser, no era gaire llarg. La política és el refugi dels més ignorants i més creguts, i així va la cosa. No ho són pas tots, clar, però "algunos".

#22 Don Tancredo , El Carmelo , 08/09/2017 - 13:52

Esta astracanada ni puede ni debe acabar bien.

#21 Farr, stop sectes, 08/09/2017 - 13:27

Altre capítol més de "la seva": el NO-DO català. Aquests grups minoritaris representen gairebé 2 millions (1.6M sense CSQP) i el 40% dels votants (46% amb CSQP)... Una xifra significativa de gent "opositora".

#20 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 08/09/2017 - 10:56

"Grups minoritaris no independentistas" = 52% del "Poble de Catalunya"
Credibilitat de TV3% = 0

#19 Capit@n España, Barcelonistán, 08/09/2017 - 10:32

¿¿Grupos minoritarios no independentistas ??. Ya les gustaría. Periodismo "imparcial" donde los haya. El Dr. Goebbels se sentiría orgulloso de vosotros, chicos.