Publicitat
Comunicació · 17 de Juliol de 2008. 14:14h.

TV3 recorre al nudisme

Enviaran "un noi i una noia" a passejar despullats en bicicleta pels pobles de Catalunya

TV3 recorre al nudisme

L'equip de 'Vacances pagades'

TV3 ha presentat 'Vacances pagades', el nou espai per a les tardes d'estiu de la televisió pública catalana, i que estarà presentat per Sandra Barneda, amb la col·laboració dels reporters Ana Boadas i Xavi Ortells i de l'actriu Yolanda Rios. TV3 defineix aquest nou espai com "un programa d'actualitat d'estiu amb ironia i tocs d'humor. Amb un ritme molt àgil, ocuparem les platges de tot el litoral català i sorprendrem poblacions de tota la geografia del país".

Entre aquestes sorpreses es troba la secció 'Tinc bici', en la que cada dia, un noi i una noia es passejaran en bicicleta pels diferents pobles i ciutats de Catalunya completament despullats. L’objectiu, segons TV3, "és captar la reacció espontània de la gent quan se’ls trobi. A més a més, es convida qui els vegi que els faci una fotografia i l’enviï al programa per entrar en el sorteig setmanal d’una bicicleta. A plató es fa la crida i s’anuncia el nom del poble on passegen els ciclistes en el moment del directe".

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 uyeah, bcn (o voltants), 24/08/2008 - 23:52

Doncs a mi em sembla força bé l'espai, és una manera de veure com reacciona la gent davant d'aquestes situacions i així poder apreciar les diferències entre generacions.
I sempre dic el mateix: a qui no li agradi, que tanqui la TV.

#21 Iu, Catalunya Nord, 31/07/2008 - 19:03

Molt bé! És un pas en davant. La nuesa no és bruta. És normal i punt! Lo anormal, molt anormal, és que la gent sigui escandalitzada... O que ho trobi brut. O que pensi que els nens no ho han de veure. Perquè us fa tant de por el natural?

#20 Marina, Bna, 18/07/2008 - 10:27

I no s'empilotarà la Cullell i l'Albert Sàez?

#19 estrany, Barcelona, 18/07/2008 - 10:06

Vaja, més feina encara !. Després d'esborrar de la memòria dels receptors de ràdio i televisió, la Cope,Tele5 i Catalunya Ràdio, ara hauré d'esborrar TV3 també !!

#18 JOAN, Girona, 17/07/2008 - 22:53

A Berlin TV només donaven stripteases i al final van tancar. ¿ Aquesta es la nova i fresca tele de Catalunya?. Per els que diuen que ho mirem Ja ho han ensenyat al Telenoticies migdia i la veritat no engrescava pas. Feia venir ganes de veure la Lola