Comunicació · 29 d'Octubre de 2010. 21:46h.

TV3 recupera el vídeo crític amb Montilla

La cadena penja les imatges a internet després de la denúncia d'e-notícies

TV3 recupera el vídeo crític amb Montilla

Montilla, al vídeo de fa quatre anys. (Foto: TV3)

Televisió de Catalunya ha rectificat i ha penjat al servei TV3 a la carta el vídeo crític amb José Montilla que va ser emès al Telenotícies Vespre del passat diumenge 24 d'octubre. Això ha succeït després de que e-notícies denunciés que aquest TN no es podia consultar a la web de l'ens.

En la peça, TV3 recordava que un altre 24 d'octubre, però de fa quatre anys, el president del Govern assegurava que "la meva aspiració no és reeditar el tripartit. Les coses han canviat. No estem al final de l'any 2003. Al 2003 hi havia un govern amb majoria absoluta d'Aznar a Madrid".

Aquest vídeo no va ser del gust del PSC i va motivar que els quatre consellers de la CCMA, designats pels socialistes, enviessin una carta de queixa al president d'aquest mateix organisme, Enric Marín. Per aquests quatre consellers, la peça en qüestió representava "una manipulació d'intencionalitat política" de la televisió pública catalana, l'objectiu de la qual era "desacreditar" Montilla i "amplificar" la rèplica del líder de Convergència i Unió, Artur Mas.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 27 díes i al carrer, Barcelona, 02/11/2010 - 08:57

Perdona Cristina: El pacte del Majestic o el DVD d'en Madí eren mentides? Perquè aquí s'està parlant de mentir als electors quan ja ho teníen tot pastelejat. Recorda que les "negociacions" del 2on. tristparit es van enllestir en 48 hores. Molt dures, si senyor!

#8 contdown, barna, 31/10/2010 - 13:00

Trobo una mica massa pobre l'intentar justificar-se amb l'argument de comparar-se amb els altres. El qué té la responsabilitat de gobernar es el que ha de ser el més honrat idemocràtic i donar exemple. P.exe. si jo robo i m'enxampen, en lliuraré al.legant que ho han fet d'altres?

#7 cristina, barcelona, 31/10/2010 - 10:14

De totes maneres si ensenyen les vergonyes d'un, que ensenyin les de tots, no? Podrien fer un video amb el pacte del majestic, l'anada al notari i el cd del madí. El problema és que tots tenen morts a l'armari. Si repartim hosties, que sigui per a tots els partits.

#6 roca, reus, 30/10/2010 - 19:58

Contdawn, et recordo que el que va guanyar les eleccions no esta gobernant. avans de parlar asaventat..

#5 X. Miralpeix i Vallhonrrat, Olot, 30/10/2010 - 16:08

Veieu joves com encara que soc d'ERC, veig Intereconomia.
TV3 per veure al Barsa i els culebrons.
Gracies e-noticies i Intereconomia.
De la Terribas millor no parlar-ne.