Publicitat
Comunicació · 16 de Febrer de 2020. 16:58h.

TV3 'rehabilita' Vila i Pascal

La cadena destaca que ambdós "aposten per recuperar l'eix ideològic del centre"

TV3 'rehabilita' Vila i Pascal

TV3 ha destacat el posicionament de Santi Vila i Marta Pascal en el Telenotícies migdia d'aquest diumenge, explicant que "aposten per recuperar l'eix ideològic del centre" i remarcant que "alguna cosa es mou a l'espai exconvergent".

La cadena pública, en la peça informativa, ha emès les declaracions d'ambdós exdirigents en les presentacions dels seus respectius llibres subratllant que consideren que aquest espai ideològic s'ha quedat orfe d'ençà de la desaparició de Convergència.

"On també hi ha moviment és a l'espai de l'antiga Convergència. Veus com la de Marta Pascal o Santi Vila aposten per recuperar l'eix ideològic del centre. Pascal està convençuda que qui ho ha d'impulsar primer és el PDeCAT i Santi Vila va més enllà i creu que cal crear un nou partit" ha presentat la notícia el conductor de l'espai, Ramon Pellicer.

La cadena pública, seguidament, explica que "alguna cosa es mou en aquest espai anomenat exconvergent, un espai polític que Marta Pascal i Santi Vila veuen orfe i que creuen que seria bo que es reactivés".

La notícia incorpora les declaracions de l'exconseller Santi Vila en les quals afirma que "és imprescindible que es recuperi un partit centrista a Catalunya" i que "l'eix ideològic es troba molt a faltar". "Crec que és urgent reconfigurar un espai del centre i crec que seria molt aconsellable que hi hagi la generositat i la noblesa de tots d'anar a la una" ha assegurat Vila.

La cadena també ha emès les declaracions de Marta Pascal a la presentació del seu llibre en les quals considera que "el que està fent avui el PNB crec és un molt bon mirall". "Recuperar Convergència com a tal no ho podem fer perquè som a l'any 2020, perquè la societat ha canviat molt. Però aquella vocació de transformació o el que està fent avui el PNB crec que és un molt bon mirall" ha dit.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#5 Neferu, Barcelona, 17/02/2020 - 21:45

Este está buscando que lo recoloquen. Tiempo al tiempo.

#4 Happy , Esplugues , 17/02/2020 - 13:11

Cualquier cosa para debilitar a JXC or parte de ERC

#3 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 16/02/2020 - 22:02

En el fondo me da pena Santi Vila. Para poder seguir existiendo se ha visto "obligado" a comérsela a Trilemont para que lo rehabilite su Teseparatismo amarillo. Un canal que, pese a dirigirlo Goebleschís, está a a las órdenes del führer.

#2 Un musclu, Bcn, 16/02/2020 - 21:04

La Marta Pascal ha escrit un llibre.....algo molt gros esta pasant

#1 FRAN BCN, Bcn, 16/02/2020 - 20:39

Ja era hora algú moderat amb dos dits de front...

#1.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 17/02/2020 - 08:30

De veritat penses que ho fan per moderació i sentit comú? Jo penso que és més per oportunisme polític de un grup de persones que no saben viure de res més que la política.

#1.2 Neferu, Barcelona, 17/02/2020 - 21:47

#1.1

Opino lo mismo, Soloesmiopinión.