Publicitat

Redueix a la meitat les intervencions de la periodista al Tot es mou

TV3 retalla Rahola

La direcció de TV3 ha decidit reduir la presència de Pilar Rahola a la televisió púlica. La periodista, segons ha avançat El Nacional, ha vist reduïda a la meitat -de quatre a dues- les seves aparicions al magazín de tarda Tot es mou. D'altra banda, mantindrà l'espai de cada dissabte al Preguntes Freqüents.

L'espai que deixa Rahola l'ocuparan, per decisió de la direcció de la cadena, que recau en Vicent Sanchis, i de la nova directora del programa, Montse Tió, altres analistes de forma rotatòria. Ja han aparegut els noms d'Antoni Bassas (diari Ara), Josep Cuní (Cadena Ser) i Txell Bonet (periodista de Catalunya Ràdio i esposa del president d'Òmnium Jordi Cuixart).

En els darrers mesos tots grups de l'oposició i Esquerra s'havien queixat de l'excés de protagonisme de Rahola, que seguirà mantenint la col·laboració al FAQS, el programa estrella de la cadena pública i on també comenta l'actualitat política setmanal. La periodista també fa de tertuliana a RAC1 i columnista a La Vanguardia.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 Consol, Tarragona, 03/09/2019 - 17:07

AL meu parer us EQUIVOQUE-HO.
Si feu cas i vole-ho contentar a l'oposicio anem pel mal cami.
Q la Sra. Rahola molesta a mes d'un j'ho sabem. I es per aixo q el o els programes siguin mes interesants
Si el programa deixa de ser interesant el q faig es tancar la tele i faig altres coses.
Espero hi demano a ser posible q TV3 no es torni en una tv(ba

#17 Vicenç Pardal, Villagüevo, 03/09/2019 - 15:36

Si queda espai lliure fóra bona idea posar una veu del País Valencià...cha us diré alguna si se m´acut,a vore si hi sort algun voluntari...

#15 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 03/09/2019 - 14:21

No pinta be l´infaust virregnat de la mare carbassera. De moment ja han reduit de 5 a 3 els seus vomits setmanals per presions dels fillols de l´Heribert, que la tenen entre cella i cella des que la van despatxar fa 23 anys

I el rencorismo del Junqueras es encara superior a la seva fe

#14 Eli, Barcelona, 03/09/2019 - 14:05

ERC fen de les sevas. Una pena. No saben ni disimular.

#13 Pepeta, Sants, 03/09/2019 - 13:53

Massa poc!