Publicitat
Comunicació · 7 de Febrer de 2014. 12:51h.

TV3 retira un gag del 'Polònia' sobre Toni Cruanyes

Una baralla amb Tomàs Molina al plató del Telenotícies

TV3 retira un gag del 'Polònia' sobre Toni Cruanyes

Toni Cruanyes i Tomàs Molina

La direcció de Televisió de Catalunya va decidir retirar un gag de tres minuts del programa Polònia d'aquesta setmana, segons ha pogut saber e-notícies. La peça que no es va emetre era una baralla entre Tomàs Molina (David Olivares) i Toni Cruanyes (David Marcè) al plató virtual del Telenotícies. 

En un primer moment, la direcció de la televisió pública va donar el vistiplau al guió, però després de rebre el programa de Minoria Absoluta editat va decidir retirar-lo. Fins i tot, en la nota de premsa del contingut del programa es va anunciar que "Toni Cruanyes debuta al programa amb el nou TN".

La decisió de la direcció, segons ha pogut saber aquest diari, respon a que no vol tensar més la corda amb els treballadors -han celebrat vagues per reclamar un nou conveni col·lectiu i per protestar contra una nova retallada de sous- i evitar que es doni una mala imatge del nou presentador del TN. 

Fonts oficials de TV3, per la seva banda, han assegurat a e-notícies que el gag es va retirar per un "problema d'escaleta i de durada del programa", que "havia sortit massa llarg". També han explicat que es va decidir retirar aquest gag perquè era "atemporal" i "no tenia res a veure amb l'actualitat ni amb el que ha passat aquesta setmana". "S'emetrà més endavant", han afirmat les mateixes fonts.

El periodista ha rebut crítiques per com va informar de la concentració dels treballadors davant els despatxos de la direcció de TVC. Fins i tot, al TN del dia següent, després de la dimissió del Consell Professional, va rectificar i va dir que "ahir podríem haver-ho fet millor".

Cruanyes es va defensar des del seu compte de Twitter i va apuntar que "no em puc significar com a presentador del TN". "Les meves opinions me les haig de guardar", va afegir. /Una informació de @jmbotanch 

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#27 Tirant, Bcn, 12/11/2019 - 11:22

O sigui, que l'han retirat perquè no era un gag polític, no difonia propaganda separatista en aquests dies tan tensos ... No cal perdre el temps amb tonteries.
Diuen que el deixaran per més endavant ...

#26 peperoni2299, bcn, 10/02/2014 - 12:32

Sinceramente no entiendo esa animadversión a un medio de comunicación, según lo que veo sobretodo en tertulias TV y en medios escritos; nada me hace pensar lo contrario a simpatías o antipatías. Por tanto, por sus hechos los conoceréis. A ese paso solo quedará un único medio, ¿es lo que se busca?

#25 Eudaldbcn, Bcn, 08/02/2014 - 16:36

Cat fight?

#24 carloina, bcn, 08/02/2014 - 16:28

2_2
demanem que a partir del 9n siguin TOTS els comunicadors i no parlem dels polítics que triem siguin més honrats, treballadors, i clar si arribes a ser aixi seràs millor persona.

#23 carolina, bcn, 08/02/2014 - 16:26

Falta de.... diguem que li va agafar ,,, sense esperar-ho ho diguem un atac de banyes, o diguem que no estem prou preparats.
no cal gastar tants diners NOSTRES per persones que s'estant agafant el treball com si anessin a comprar,NO hem de ser seriïs, el país ho demana. 1_2