Publicitat
Comunicació · 24 d'Agost de 2020. 20:04h.

TV3 retransmet un acte de quatre gats amb Torra

Sanchis va dir que només sortien en el Telenotícies actes amb "milers de persones"

TV3 retransmet un acte de quatre gats amb Torra

Assistents a la conferència de Torra a la Universitat Catalana d'Estiu

El director de TV3, Vicent Sanchis, argumenta que les protestes contra el president de la Generalitat, Quim Torra, a Lleida per la gestió la pandèmia es va relegar al TN Comarques en comptes d'emetre's pel Telenotícies perquè no era “de milers i milers de persones”. El criteri de l'afluència de persones, en canvi, no es va tenir en compte aquest passat cap de setmana per incloure l'acte de Torra a la Universitat Catalana d'Estiu al TN Migdia.

“Si la protesta és de milers i milers de persones, doncs, evidentment, tenen un temps determinat i uns espais determinats”, va assegurar durant la sessió de control a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, a pregunta del diputat del PPC, Daniel Serrano, qui va lamentar que les manifestacions “van ser relegades al Telenotícies de menor audiència”.

“Algú a TV3 devia pensar que havia de treure ferro a aquestes protestes i va decidir que la cadena es fes ressò d'elles al Telenotícies Comarques en lloc de fer-ho al Telenotícies Migdia, que, evidentment, té molta més audiència”, va concloure el diputat del PPC.

Sanchis va replicar-li que es tractava d'“una protesta espontània... de quanta gent, senyor diputat?”. “Si les protestes, per molt que siguen de tota la ciutadania de Lleida, com diu vostè, que no és veritat, ni de la bona gent de Lleida, que no sé quin barem utilitza per saber-ho, tenen la importància que tenen, doncs van..., socialment, vull dir, van a un telenotícies, que és molt important, però que agafa precisament les notícies d'interès comarcal i local”, va argumentar.

Tanmateix, el criteri d'afluència de persones que va esgrimir el director de TV3 per explicar el perquè les manifestacions de Lleida contra Torra es van emetre en el TN Comarques i no en el TN Migdia, no es va tenir en compte aquest diumenge, quan una de les notícies d'obertura de l'informatiu va ser la conferència de Torra a la Universitat Catalana d'Estiu a Prada de Conflent, malgrat la poca assistència de pública, tal i com es va poder veure en una de les imatges de recurs ofertes pel TN Migdia.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#15 La Mare Superiora, Saint Kitts and Nevis, 25/08/2020 - 15:37

Les cadires buides són de senyores que tenien una urgència...això els homes no ho enteneu.

#14 agarraos de lo que os viene, Barcelona, 25/08/2020 - 15:12

Según TV3 "la d´ells", 1.200.000 asistentes. Jua,jua,jua,jua,jua,jua...

#13 Flanagan , Tabarnia city, 25/08/2020 - 13:06

Si de los que hay quitas palmeros, TV3 y catradio te quedan cuatro despistados que pasaban por allí a ver si daban bocata o algo.

#11 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba miles millones, 25/08/2020 - 09:14

TV3, una TV de poble con contenidos de poble pero con el coste de la BBC

#10 Neferu, Barcelona, 25/08/2020 - 08:02

¡¡¡Uy, sí, quina gentada!! .Per cert: és aquí on Torra ha sentenciat "hi ha el risc de pensar que l'epidèmia és l'objectiu únic. La independència és urgent". Muy bien, president. Esta frase la recordaremos cuando se digne convocarnos a elecciones, téngalo muy presente, porque nada es más urgente que la salud y la vida aunque ud. no lo