Publicitat
Comunicació · 20 d'Abril de 2016. 18:41h.

TV3 retrata la "Catalunya d'èxit"

El presentador, Ernest Folch, afirma que "no és un programa sobre el procés, però sí que ho és per parlar de com s’encaixa Catalunya dins Espanya”

TV3 retrata la "Catalunya d'èxit"

Imatge d''Arrelats' (Foto: CCMA)

TV3 ha presentat aquest dimecres el nou programa 'Arrelats' que s'emetrà les nits de diumenge en horari de màxima audiència, i que pretén “reflectir la societat catalana  i la gent que amb la seva contribució ha creat una Catalunya d’èxit”. El cap de programes de TV3, Sigfrid Gras, ha afirmat que l'objectiu és mostrar la “Catalunya construïda en base a molts llocs i moltes identitats”.

'Arrelats' retrata a personatges que han nascut a diferents indrets d'Espanya i que han arrelat a Catalunya. Tots ells han destacat per la seva vida professional,amb una projecció pública reconeguda.

El conductor del programa, Ernest Folch, ha afirmat que l'espai “no és un programa sobre el procés, però sí que ho és per parlar de com s’encaixa Catalunya dins Espanya”. Segons TV3, a cada programa s'obrirà un espai per reflexionar sobre la complexitat de conceptes com arrels i identitat. “Identitat, un concepte complex i a vegades contradictori”, ha assenyalat Miquel Garcia, cap de Nous Formats de TV3.

L'espai retratarà a Mònica López, Javier Mariscal, Edurne Pasaban, Javier Cercas, Alicia Giménez Bartlett, Álvaro Palacios, el Pare Manel, Mateo Valero, Margarita Nuez, Cristóbal Colón, Lluís Cabrera i María José Varela. En el programa, tots ells, segons Folch, “no només han mostrat la contribució que han fet  per fer un país millor, sinó que han ensenyat què hi havia darrere, quines eren les seves arrels, d’on venien i tota la càrrega que portaven, com la dels seus familiars i avantpassats, i també la cultural”.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 Josep-Joan, Badalona, 21/04/2016 - 16:26

Per perpetuar-se al poder els catalanistes volen una Catalunya descatalanitzada, axarnegada, sense sentiment de catalanitat. No anem bé. L'hibridisme pot anar bé en un Estat (polític), però no anirà mai bé a una Nació (cultural). No emprenyem més la gata (en castellà: "marear la perdiz")

#8 Sebastià, Cantonigròs, 21/04/2016 - 16:20

Jo també vull ser entrevistat en aquest programa. Sóc de la Catalunya rural, ètnica (60 cognoms catalans per cada banda) i oblidada dels polítics "catalanistes". Els pagesos estem condemnats a desaparèixer. I el país, també. Viva Ehpanya!

#6 Carlos Gomez, Bcn, 20/04/2016 - 19:51

L´economista neurotic, el Tony Ayra, el mikimoto i el Justo Molinero.
I ara li toca a quest legionari de la patria.
Aqui regalen programets en colors al mitjans pùblics quan s´ha superat el test d´apostasia al diable.
Aixo d´Itaca deu ser la ostia.
.

#5 PepetCabrejat, Bcn, 20/04/2016 - 19:50

Es tracta de fer crèixer el 'som collonuts' i la resta és morralla.

#4 BEJOTA, bcn, 20/04/2016 - 19:49

"Las empresas están aquí por un mercado de 47 millones" .

Malet, PRESIDENTE DE LA CAMARA DE COMERCIO USA,,ha hecho estas declaraciones procurando dejar claro que no se trata de una amenaza. "Estas empresas están aquí por un mercado de 47 millones y no de siete" .


#4.1 BEJOTA, bcn, 20/04/2016 - 19:50

N.B. QUINS BONS ALUMNES DEIXÁ EN FRANCO A TV3:NO-DO DIA SI , DIA TAMBÉ.