Publicitat
Comunicació · 18 de Febrer de 2013. 21:33h.

TV3 revela l'adreça del CNI a Catalunya

El 'Telenotícies vespre' informa que està a l'antiga residència d'oficials de la Diagonal

TV3 revela l'adreça del CNI a Catalunya

Una imatge de l'edifici. (Foto: TV3)

El Telenotícies vespre de TV3 ha desvelat l'adreça de la seu del Centre Nacional d'Intel·ligència (CNI) a Catalunya. "Aquest edifici, a l'encreuament de l'Avinguda Diagonal de Barcelona amb la Gran Via Carles III, és la seu dels agents del CNI destinats a Catalunya", ha indicat a la peça informativa.

"Des d'aquí fan tasques de suport, logística i es dediquen a la seva principal funció: l'obtenció de informació de tot tipus. Comparteixen la residència logística de Pedralbes amb els militars", han remarcat.

Segons TV3, citant fonts policials catalanes, "des de fa uns mesos han detectat un augment considerable d'efectius". En concret, "des del mes de març de l'any passat", tot coincidint amb la constitució de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC).

També han assenyalat que no han pogut confirmar, a través del CNI, aquest augment d'efectius perquè "el seu desplegament està classificat de secret per llei i ni confirmen ni desmenteixen aquesta informació".

En tot cas, han puntualitzat que de ser així "seria perquè la situació de seguretat dels ciutadans espanyols així ho requereix". A la informació s'ha apuntat que "molts" dels nous agents a Catalunya han arribat des d'Euskadi.

Publicitat
Publicitat

121 Comentaris

Publicitat
#52 Fiu, BCN, 16/04/2015 - 03:36

Us heu fixa't en el nº de l'edifici? 666. Tots els d'allà son uns autentics dimonis. Casualitats oi?

#51 Carlos Gomez, Bcn, 15/04/2015 - 13:51

Tot aixo es cosa del Mariscal Sellares, el nostre Madre.
Estem en bones mans.

#50 Arnau, Calella , 12/03/2013 - 17:10

Hem d'anar revelant les adreçes dels nostres rivals, perqué el dia de la Independència (que está a prop), els anirem a buscar, i els invitarem a sortir del nostre pais, amb una mà darrere i una altre al davant. I l'única bandera espanyola que hi haurà a Catalunya, será la de l'Ambaixada espanyola.

#49 El Ramon de les olives, Vilanova, 20/02/2013 - 07:38

A veure nois, que no s'enteri ningu, pero dema arriba el JAMES BOND 007 versio metodo 3 al servei de ancara no saben qui.
Sembla ser que el 007 espiara al CNI i a Metodo 3, per finalment saber qui espia a qui.
Al 007 l'acompanyara una bonica noia,,Carmen de Mairena
Au i ara a traballar

#48 Gerard, Ho haurem d'arreglar nosaltres (Barna), 20/02/2013 - 06:29

De la mateixa manera que ells s'infiltren als mossos, el que cal fer és infiltrar-se al CNI. Vull pensar que els mossos ja s'hi han posat. ElDirecte.Cat va publicar que la UB col·laborava amb un nou curs sobre "intel·ligència" emulant un que tenen a Madrid. Les nostresd adm sempre fent pena.