Publicitat
Comunicació · 27 de Juliol de 2017. 12:50h.

"TV3 s'ha convertit en el Gran Hermano del procés"

Ciutadans denuncia "fenòmens paranormals" a la televisió pública com "canviar banderes espanyoles per catalanes"

"TV3 s'ha convertit en el Gran Hermano del procés"

David Mejía

El diputat Ciutadans, David Mejía, ha afirmat que "TV3, lamentablement, s'ha convertit en el Gran Hermano del procés". "Vostès seguiran vivint del monotema les vint-i-quatre hores del dia, si vostès seguiran emetent el Gran Hermano VIP del procés? O per fi vostès treballaran perquè puguem tenir els millors mitjans públics possibles i que siguin exemple de rigorositat i que puguin representar al conjunt de tots els catalans?", ha demanat al conseller de Presidència, Jordi Turull.

Mejía ha denunciat "fenòmens paranormals" a la televisió pública com "canviar banderes espanyoles per catalanes", "fer desaparèixer de la web de TV3 un vídeo de jugadors de l'Espanyol i de jugadors del Barça, en el qual no cantaven els Segadors quan sonava l'himne", "com quan en el Telenotícies desapareixia una part d'un cartell en el qual s'amenaçava directament als diferents líders dels diferents grups de l'oposició" O "quan en el Telenotícies feien correccions ortogràfiques a un piulada del president".

El dirigent de C's també ha tornat a demanar la dimissió del director de TV3, Vicent Sanchis, perquè després del seu nomenament "seguia fent conferències amb entitats independentistes i estelades al darrere". "Seria tot un detall que el nou director de TV3 pogués llegir-se el llibre d'estil que té TV3, per tal de poder-se adaptar, igual com s'adapten tots els treballadors de la casa", ha reclamat.

Turull, en la seva resposta, ha remarcat que "jo no li dic a TV3 què és el que ha de fer i què és el que no ha de fer". "Porto quinze dies de conseller, no he parlat cap moment amb el director de TV3, no tinc ni el seu mòbil. Vull dir, imagini's la incidència que té el Departament de la Presidència en la televisió", ha afegit.

El conseller ha retret a Ciutadans que "vostès no voldrien que existís TV3" i ha assenyalat que "vostès van néixer per carregar-se la immersió lingüística i TV3 és un dels elements de normalització lingüística més important". "Doni per sabut que el suport d'aquest Govern a que segueix existint com existeix ara TV3 i Catalunya Ràdio serà innegable", ha conclòs.

12 Comentaris

Publicitat
#7 ||*||, Bcn, 27/07/2017 - 16:41

Hi ha gent que té la pell més fina amb TV3 que amb TVE. Què ho fa ?

#6 Karhu, Bcn, 27/07/2017 - 16:18

Tve va ser l'unica en no emetre la declaracio del president d'espanya en directe i.....
.......
...rapid parlem de tv3!!!! I aixi amb venezuela, eta, etc...

#5 botifler1914, Veneçuela de Dalt, 27/07/2017 - 13:44

Es una tele hecha, no se si por, pero para catetos estelados.

#4 Alejandro, Barcelona, 27/07/2017 - 13:42

No le de la vuelta ,Sanchís. No se quiere que no exista TV3, lo que queremos es que sea una tv. plural ya que la pagamos TODOS. Si ha de seguir siendo la TV del procés debería ser financiada por TODOS LOS INDEPENDENTISTA. Eso sería lo ético pero, ¡vamos! qué saben udes. de ética.

#4.1 Karhu, Bcn, 27/07/2017 - 16:20

En ese caso paga tu el gobierno de españa, el recate a bancos, el rescate a autopistas, el castor, etc. A nooo que no te gusta tu idea, solo quieres que los que no piensen como tu paguen sus cosas y las tuyas, pero los tuyos paguen solo las suyas con lo de todos no? A llorar a la esquina anda...

#3 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 27/07/2017 - 13:21

Lo que no debería existir es "esta" TV3 panfletaria.
Llamar "normalización" a la "imposición" no la hace más honorable. Imponer un idioma no es democrático, ni en el régimen Franquista ni en el Nacionalista.
La lengua mayoritaria en Cataluña nunca puede ser impropia, ¿o en Cataluña sobramos la mayoría de catalanes?

#3.1 Karhu, Bcn, 27/07/2017 - 16:22

Si lo que quieres es normalidad, deberia de incrementarse las horas de emision en catalan televisivas. Oye, pero que igusl no te importa eso una mierda, y solo te preocupa que exista una unica cadena que ofrezca un punto de vista dintinto a la titalidad de medios no? Dilo, no pasa nada, pero no te escondas ;)

#3.2 alexei, Barcelona, 27/07/2017 - 16:28

en Catalunya sólo sobráis tú y 4 fascistoides más....