Publicitat
Comunicació · 1 de Maig de 2022. 10:28h.

"TV3 s'ha utilitzat per anar contra l'independentisme"

Vicent Sanchis: "Volen anul·lar l'única televisió d'aquest país que pren el català com a eix central"

"TV3 s'ha utilitzat per anar contra l'independentisme"

L'exdirector de TV3 Vicent Sanchis ha assegurat -en una entrevista al diari Ara- que "TV3 s'ha utilitzat durant quatre o cinc anys per anar contra l'independentisme. I no al revés, com diuen els que l'acusen de ser una màquina d'agitació i propaganda".

"Diuen això perquè volen anul·lar l'única televisió d'aquest país que pren el català com a eix central, que creu en informació de proximitat feta des d'aquí, i en una manera d'interpretar el món catalana", ha manifestat. Sanchis considera que "com que TV3 no diu el que diuen TVE, Telecinco o Antena 3... fora. Hi ha una profunda mala llet còsmica contra TV3".

L'exdirector de la cadena pública ha parlat de la seva sortida de la televisió catalana. Sanchis afirma que "hi ha una gent que té unes ganes de revenja que no entenc". "Si ara tocava seguir tres mesos més amb les direccions que hi havia de TV3 i Catalunya Ràdio, doncs fer-ho. Però, vaja, és anecdòtic", afegeix.

Sanchis diu que dins de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) "mana tothom". "Hi ha un equilibri que és perfecte i imperfecte, alhora. El consell de govern manava, però també una mica manàvem els directors dels mitjans. I les direccions corporatives. I, pel que fa als continguts, manaven també els consells professionals, el comitè d'empresa, el consell de redacció...", explica.

L'exdirector de TV3 ha aprofitat també per parlar d'alguns dels programes més polèmics de la cadena com 'Bricoheroes'. Sanchis creu que és un programa que "no s'ha entès gaire". Tanmateix, diu que "van acabar creient que ells eren els representants de la llibertat d'expressió. I en són, però això no dona carta blanca per dir el que et doni la gana des d'una televisió pública".

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#18 joaquim Moriscot Bernadell, L'Hospitalet de Llobregat, 02/05/2022 - 17:19

Vicent Sanchis no es honest. Ha convertit TV3, en la televisió de l'independentisme. Ha eliminat la neutralitat, la objectivitat i la pluralitat que hauria de tenir una televisió pública.

#16 Tabarnés puro, Barcino, 02/05/2022 - 07:41

Meteos el eix por donde os quepa, pesaos.

#15 Nombre de César Tengo , El Prat de Llobregat, 02/05/2022 - 06:43

no tiene para bragas.

#14 Nombre de César Tengo , El Prat de Llobregat, 02/05/2022 - 06:43

Cualquier observador se da cuenta que la desafección provoca polarización.
No es de recibo el coste que supone mantener la CCMA observando las necesidades acuciantes básicas no cubiertas, provocando desafección.
Y la culpa es el haber instituido que la Administración lo puede todo y cuando cambia el ciclo económico solo tiene para detergente per

#13 Ramonet, Tarragona, 01/05/2022 - 23:33

Marcos de Vique 7.2
Dic Vique per donar-te plaer ja que aquest topònim és el que van imposar els teus admirats invasors el 1714 tal com es pot comprovar en la cartografia de l'època.
En quant a Vich, és topònim genuí català però amb grafia pre-normativa. Avui és Vic.
És com Tarragona, havia sigut Tarakon, però avui no és normatiu

#13.1 Chris, Lleida (RIP Cataluña), 02/05/2022 - 17:27

https://www.youtube.com/watch? v=xyqJJbaMsZ4