Publicitat
Comunicació · 18 de Juny de 2017. 12:43h.

TV3 silencia la xiulada a Puigdemont

Cap Telenotícies ha informat de la notícia

TV3 silencia la xiulada a Puigdemont

Imatge del vídeo (foto: Twitter)

TV3 no ha informat de la xiulada que va rebre el president de la Generalitat durant una visita al barri de Llefià de Badalona. Els fets es van produir divendres a la tarda i des de llavors cap informatiu ha emès la notícia. El vídeo ha estat publicat a twitter. Dissabte va ser emès en els informatius d’Antena 3 i de Televisió Espanyola.

El TN Vespre de divendres va explicar que Carles Puigdemont va acudir al barri de La Mina per reunir-se amb una veïna a la que havia conegut durant el programa amb ciutadans ‘Jo pregunto’ emès a TV3 el passat mes de gener. A l’acabar aquesta trobada, el president es va desplaçar fins a Badalona.

Els informatius del cap de setmana no han recuperat la notícia. El TN Vespre de dissabte sí que recollir una visita del president de la Generalitat a la fira del Tap de Casà de la Selva.

La xiulada es va produir durant les festes del barri de Sant Joan de Llefià. Puigdemont va ser convidat a dirigir-se al públic, quan gran part d’aquest va començar a cridar “fora, fora” i “Espanya, Espanya”. El president no va poder iniciar el seu discurs i va exclamar: “em deixeu parlar?”. “Si no us agrada, xiuleu després. Deixeu-me parlar”, va afegir.

28 Comentaris

Publicitat
#19 lucas, bcn, 19/06/2017 - 23:50

De la feria del tap de suro de cassa de la selva se ha llevado dos tapones para uso privado.

#18 Lo Tremendo, La Figuera, 19/06/2017 - 14:26

Gràcias a Dios, existe Antena 3 y Televisión española, que como todo el mundo sabe estas sí que son televisiones con voluntad pluralista, que nos muestran su Cataluña real.

#17 Carlos Gomez, l´escupeta nasiunal, 19/06/2017 - 03:02

" iu forn @iuforn 18Jun

Per si algú despistat encara ho dubta, els xiulets que va rebre @krls a #badalona van ser provocats i dirigits. I és fàcil endevinar per qui"

Pel ceballudisme mantingut tot el que pasa fora dels platos de TV3 esta teledirigit. Quan la menjadora perilla la sour freda fa que les rates ja pensin en l´endema


Es fantast

#16 Eduardo González Palomar, Manlleu, 18/06/2017 - 23:53

TV3 vuelve a quedar retratada como la tele del régimen independentista.

#15 Pere, Girona,Spain, 18/06/2017 - 19:51

TV3 , apart de rural i infantil , es tremendament fantasiosa.