Comunicació · 11 de Setembre de 2019. 21:51h.

TV3 silencia l'agressió a la periodista de Televisió Espanyola

En canvi informa que va fer sol "per la Diada"

TV3 silencia l'agressió a la periodista de Televisió Espanyola

TV3 no ha informat en el Telenotícies vespre d'aquest dimecres de l'agressió a una periodista de TVE per part d'independentistes mentre feia una connexió en directe des del Parc de la Ciutadella. La cadena pública ha informat les 21.14 de la nit dels "moments de tensió" que s'han viscut a l'entrada del Parlament en una peça informativa d'un minut de duració però ha obviat abordar l'incident amb la periodista de Televisió Espanyola.

En la connexió, el periodista ha informat que al Parc de la Ciutadella "s'han aplegat centenars de persones, en un moment donat la policia ha advertit que era l'hora de tancar el Parlament i ha avisat que carregaria. Quan ha sigut l'hora els assistents han estat envoltats per la Policia que sense incidents els ha anat desallotjant del Parc" ha explicat.

"Un cop fora, han tancat les portes però han continuat els incidents, hem vist llançament de pedres i objectes cap a l'interior de la Ciutadella. Alguns agents han sortit per fer alguna petita càrrega i han fet marxa enrere" han explicat en la peça.

Un grup d'independentistes que s'havia concentrat al Parc de la Ciutadella aquesta tarda ha increpat i tirat una pedra i aigua a la periodista de TVE Ángela García durant una connexió en directe.

Publicitat
Publicitat

51 Comentaris

Publicitat
#35 Frederic Benages, El Vendrell, 13/09/2019 - 13:51

Mentirosos jo lo he visto en tv3 repudiando ese acto

#34 Sara, Madrid, 13/09/2019 - 13:01

Sois unos irresponsables , solo habláis de lo que os interesa

#33 Anna, TERRASSA, 13/09/2019 - 11:17

Pura mentira! No sé porqué este diario -por no decir otra cosa que falte al respeto - quiere dañar tanto TV3 y cualquier institución catalana. Qué vergüenza ser periodista y publicar estas mentiras. Debería rectificar la información. En el TN Migdia condenaron la agresión.

#32 Marta, BARCELONA, 13/09/2019 - 10:56

Estaría bien que os informaraos mejor. Ayer en la edicion del telenotícias del mediodía no solo dieron la notícia con imagenes sinó que ademas expresaron su disconformidad con estos actos.

#31 Oriol, Cabrera De Mar, 13/09/2019 - 09:36

No es cierto, si que informaron de la "agresión" y lo condenaron abiertamente