Publicitat
Comunicació · 8 de Desembre de 2016. 17:41h.

TV3 silencia les critiques de la CUP al Govern

El Telenotícies migdia només informa de la convocatòria del Pacte Nacional pel Dret a Decidir

TV3 silencia les critiques de la CUP al Govern

Imatge del TN Migdia de dijous 8 de desembre

TV3 no ha informat en el Telenotícies Migdia de les declaracions de la portaveu de la CUP, Anna Gabriel, que ha fet aquest dijous a El Punt Avui, i on afirmava que la seva formació havia “perdut la confiança” amb el Govern i que “per guanyar el referèndum, nosaltres creiem que sobre la taula hi hauria d'haver un altre Pressupost”. L’informatiu ha centrat tota la informació política de Catalunya en explicar que Puigdemont ha convocat la cimera “per preparar el referèndum”. Televisió de Catalunya ha emfatitzat que la trobada es farà “després del debat de pressupostos” i que té l’objectiu de convocar el referèndum “tal i com va prometre el president de la Generalitat”.

El TN no ha explicat que Gabriel ha lamentat que el Govern “l’únic que ens diu és que si no hi ha Pressupost no hi haurà referèndum”. La convocatòria de la cimera ha estat la segona noticia tractada i també ha aparegut en titulars.

“Puigdemont convoca el dia 23 al Parlament la cimera per preparar el referèndum. Veu que l’oferta de Madrid no es concreta i ho vol debatre amb els partits i entitats del pacte pel dret a decidir”, s’ha assegurat a l’inici del TN. El Telenotícies també ha afegit que la cimera estarà “presidida per Carles Puigdemont per començar a preparar el referèndum d’independència que ell mateix va anunciar just després de la moció de confiança”.

La plana política del dia s’ha completat amb informació estatal: una noticia relativa a la sanció que rebran els diputats socialistes que no es van abstenir a la investidura de Mariano Rajoy i una peça que explicava com el PP estava buscant acords amb altres grups ara que no té majoria. El Telenotícies acostuma a informar d’entrevistes polítiques que es publiquen en diaris, sobretot els caps de setmana i dies festius, on disminueix el volum d’informació.

Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#6 botifler1914, Sinitaca, 09/12/2016 - 11:48

De la propaganda a la manipulación pasando por el clientelismo.1-2-3 TV3.

#5 Karhu, Bcn, 09/12/2016 - 10:56

Les dan voz: la cup controla todo, se doblan a la cup.
No les dan voz: manipulan

#4 QUI PAGA MANA, Barcelona, 08/12/2016 - 22:16

Que podriam esperar,
pues aixo mateix
que siguesin força assenyats

Ens heu de portar per el bon cami
l'unica, la millor, LA VOSTRA

quina por ¡¡¡¡¡¡

#3 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 08/12/2016 - 20:41

TV3 sempre ha sabut el quan, el com i el que ens conve saber i sempre ha evitat de totes les formes posible que siguem enganyats pels de fora, pero sempre pel nostre be.

Es que com TV3 no hi ha res, per aixo es mescunatele.

No ens la mereixem.

#3.1 Karhu, Bcn, 09/12/2016 - 13:29

Indicam un sol mitja que surti la noticia del 120% de gasto irregular del Pp a castelldefels, despres vinem a explicar qui Manipula :) 1 mitja va, corre ;)

#2 La hora de los egoístas, Bcn, 08/12/2016 - 19:41

La TV3% solo sigue la "voz de su amo", ahora que hemos presentado a la primera dama de Cataluña (y quinta de Rumanía) en sociedad vamos a decir que los de la CUP la pueden destronar por un "quítame esos presupuestos".

#2.1 Karhu, Bcn, 09/12/2016 - 13:30

A caso es extraño entrevistar en un programa la mujer de un presidente?