Publicitat
Comunicació · 22 de Gener de 2015. 08:20h.

TV3 suspèn l'entrevista a la dona de l'urbà que va quedar tetraplègic

Els autors de Ciutat Morta faran públic al '.CAT' el vídeo amb el testimoni que diu saber qui va ferir-lo

TV3 suspèn l'entrevista a la dona de l'urbà que va quedar tetraplègic

Una imatge d'Ariadna Oltra amb la dona de l'agent de la Urbana (Foto: TV3)

El programa .CAT no emetrà avui l'entrevista a Rosa García, dona de l'agent de la Guàrdia Urbana que va quedar tetraplègic el 4F. A través del compte de Twitter del programa que presenta Ariadna Oltra, s’expressa que és “a petició d’ella” i afegeixen que ha al·legat “motius familiars perquè TV3 no emeti l'entrevista enregistrada aquest matí”.

Aquest matí, a través de la red social, ha anunciat que  els autors del documental Ciutat Morta faran "públic avui a .CAT el vídeo amb el testimoni que diu saber qui va ferir amb un test lagent de la Guàrdia Urbana el 4F".  

L'espai que presenta Oltra farà un debat on hi participaran els autors del documental, familiars dels condemnats, l’exregidor de Ciutat Vella l’any 2006, Carles Martí i el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Joaquim Forn.

També participaran en el debat Jaume Asens, membre de la Comissió de Defensa dels Drets de la Persona del Col·legi d’Advocats; Josep Antoni Rodríguez, magistrat i portaveu de Jutges per la Democràcia; Joan Queralt, catedràtic de Dret Penal de la UB; Vicent Sanchis, periodista i Marcos González, secretari general del Sindicat d'Agents de la Policia Local.

"Ciutat morta" ha provocat “un terratrèmol social i polític”, segons apunta la nota de premsa de TV3. El relat i l’argumentació del documental qüestionen la manera com la justícia va tancar un cas que ara podria reobrir-se. La clau és el fet que aparegui un testimoni que expliqui qui va ferir greument al guàrdia urbà.
 
L'emissió del documental ha provocat diverses reaccions de l'opinió pública i la pressió social que se n'ha derivat han empès polítics i el consistori barceloní a demanar la reobertura del cas. De la seva banda, el Síndic de Greuges ja ha obert la seva pròpia investigació.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#10 Carlos Gomez, Bcn, 24/01/2015 - 14:24

En la magnifica TV3 el rojo esta mas que ignorado pero su amarillismo no tiene nada que envidiar a extraordinaria La Razon del gran Marhuenda.

Si es que aqui no tenemos nada que envidiar a nadie.

#9 Enric, Barcelona, 22/01/2015 - 11:13

Portals informatius i periodistes que alliçonen i escriuen "a través de la red social" "lagent de la Guàrdia", etz

#8 Lelo, BCN Muerta, 22/01/2015 - 11:11

Han pasado 9 años. Ahora todos se rasgan las vestiduras. Pero cuando ocurrieron los hechos, ningún periódico se atrevió a denunciar ni a dar voz a las víctimas del suceso. HIPOCRITAS

#7 don Pelayo, Barcelona, 22/01/2015 - 09:37

El asunto está muy claro...aquí hay dos víctimas: el guardia que queda tetraplégico y la chica q se suicida al ser acusada por error.
Culpables:quien tira la maceta y los complices necesarios(okupas todos) q le encubren y permiten q encarcelen a una inocente.

#7.1 LLUC, MARXEM JA, 22/01/2015 - 10:12

Totalmente de acuerdo. Vaya colectivo el que encubre una agresión de este tipo y permite que una inocente vaya a la cárcel

#7.2 Hector, bcn, 22/01/2015 - 13:08

Perdona, y toda la estructura que hace posible que puedan encarcelar a la inocente? esos no tienen culpa alguna verdad? sin negar la parte de culpa que ya mencionas, evidentemente. Pero no te olvides de la otra parte.

#7.3 laia, barcelona, 22/01/2015 - 13:08

no eran ocupas, esa es el tema. el edificio ocupado era propiedad del ayuntamiento, un edificio donde se permitian las fiestas y ruidos que denunciaron en su momento los vecinos, y se permitian por el propietario. no se trata del movimiento "ocupa"

#6 marteta, Ciutat viva, 22/01/2015 - 08:12

E-notícies, el diari de referència i rapidesa, encara no s'ha assabentat que l'entrevista no s'emetrà. Bravo, rius!