Comunicació · 18 de Març de 2020. 10:48h.

TV3 talla el discurs de Vox al Congrés

Ricard Ustrell al·lega que "ara parla l'extrema dreta"

El programa especial "Planta Baixa" de TV3, que segueix tota l'actualitat de la crisi del coronavirus; ha ofert les intervencions del president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, i del líder del PP, Pablo Casado, però, en canvi, no ha donat en directe la que ha fet el portaveu de Vox, Iván Espinosa de los Monteros, tercera formació a la cambra amb 52 diputats. "Ara està parlant l'extrema dreta al Congrés", ha dit el presentador Ricard Ustrell.

El programa ha aprofitat que intervenia el diputat de la formació de Santiago Abascal per "recordar com estar funcionant el ple d'avui" i ha establit connexió amb la periodista Tània Tapia, que no pot accedir al Congrés perquè s'ha prohibit l'entrada als periodistes i l'està seguint des de casa seva a Madrid. Mentrestant, la intervenció del dirigent de Vox apareixia en un segon pla al marge inferior dret de la pantalla sense so.

Durant la conversa amb la periodista, Ricard Ustrell ha insistit que "les imatges que estem veient ara, són imatges de recurs". "Encara està compareixent Iván Espinosa de los Monteros" ha destacat. També han aprofitat la intervenció de Vox per veure vídeos que ha enviat l'audiència del programa i només ha ofert els últims dos minuts dels quinze que ha durat la seva intervenció.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#22 Tete, Manrusia, 20/03/2020 - 09:40

Abascal es el menos votado en Catalunya, así que a los 4 fachas que le han votado no creo ni que sepan como funciona el mando de la TV. No problemo

#21 Mike, Granollers, 18/03/2020 - 22:41

Ara fent campanya contra TV3, fins i tot defensant subliminalment a VOX ?

Colla de voltors ! Sort que aquesta merda de mitjà no el deuen seguir ni les vostres famílies !

#20 Sergi Sergio, Barcelona, 18/03/2020 - 17:10

Ustrell la extrema dreta la tens aqui, aqui mateix a Catalunya, es el ultranacionalisme catala, no t'enteras, sou el VOX catala.

#19 Juan Ricart, Barcelona, 18/03/2020 - 16:24

¡No importa la censura del NODO TV3%, VOX es imparable porque la casta política ha abandonado al pueblo!

#18 Censura encoberta, Barcelona, 18/03/2020 - 14:48

D'això no se'n diu censura, o sigui per Catalunya informació esbiaxada, si volem estar informats qualsevol altra cadena de TV. Uy Uy, Uy!!!