Publicitat
Comunicació · 12 de Setembre de 2019. 16:57h.

TV3 també admet la "davallada" de la Diada

La cadena pública reconeix que és la de "menor participació" dels últims anys

TV3 també admet la "davallada" de la Diada

El Telenotícies migdia d'aquest dijous ha destacat la "davallada de participants" en la manifestació de la Diada en comparació a altres anys i han indicat que és "la de menor participació dels últims anys". 

"Les entitats i els partits independentistes insisteixen en l'èxit de la manifestació de la Diada a pesar de la davallada de participants respecte a anys anteriors" han explicat en l'avenç des de la cadena pública.

"L'endemà de la multitudinària manifestació de l'11-S, la de menor participació dels últims anys, valoracions diferents. El Govern posa l'accent en el fet que ha estat una mobilització sostinguda al llarg dels últims set anys mentre que el principal partit de l'oposició, Ciutadans, parla de radicalització de l'independentisme arran dels aldarulls al Parlament" han informat en la peça informativa.

La cadena, tot i que parla de "moltíssima gent", contrasta l'afluència de gent en diferents zones de la manifestació i reconeix que la Plaça d'Espanya va ser el punt "que probablement va tenir més clarianes al llarg de la tarda". 

"Una plaça d'Espanya plena d'estelades i moltíssima gent. La imatge aèria mostra el moment de màxima assistència en aquest punt, el que probablement va tenir més clarianes al llarg de la tarda" expliquen. 

"Altres punts, com la Gran Via de les Corts Catalanes mostren una avinguda col·lapsada, com a mínim fins a la cruïlla amb el Passeig de Gràcia" informa la peça, destacant el descens de participants respecte a anteriors edicions.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 pajilleros per la llibertat, Barcelona, 13/09/2019 - 10:21

Pobre gent, després de gastarse un mun de diners en samarretes, banderoles, pitos, globus, gorres, etc... es troben que arà son quatre gats.

#6 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 12/09/2019 - 20:07

I que se'n va fer dels cascos grocs per la processó de l'11 de Setembre? Era un element imprescindible per donar joc i trencar l'avorriment. Ens podien haver protegir el cap de la forta pedregada en forma de vulneració de drets humans.

#5 Menjamela Grandi, Anapurna, 12/09/2019 - 19:07

Vamos, que el 'txunami demukratic' se ha quedado en marejadilla, no?

#4 Tabarnés puro, Barcino, 12/09/2019 - 18:42

La pifia y el fracaso son tan grandes que hasta TVres tiene que reconocerlo.
Pues no os queda bilis que tragar, pardillos.

#3 joan, manresa, 12/09/2019 - 17:38

tinu--,amb tocs democràtics i pacifics,)pro no exents de crides a la mobilització permanent i a desobeir las lleis.,Sr.President,molta gent de CAT,vol veure ,un altre caire en las actuacions polítiques...,no perquè alguns millers s'encaren amb l'ordre public.,vol dir que tot CAT,pensa igual..,Sr. President,variem el rumb,i potser noves eleccions