Comunicació · 2 de Desembre de 2022. 11:17h.

TV3 també culpa el PP

El TN s'arreglera amb Irene Montero a la "cultura de la violació"

TV3 també culpa el PP

El TN Migdia de TV3 de dijous passat va emetre el reportatge "Què vol dir cultura de la violació" on, indirectament, donava la raó a la ministra d'Igualtat, Irene Montero, en acusar el PP al Congrés de fomentar la "cultura de la violació".

El reportatge recollia les campanyes del PP a Galícia i Madrid que, segons TV3, "van destinades a les potencials víctimes en lloc de dirigir-se als agressors. I les assenyalen com a corresponsables de la violència sexual". "És precisament el que ahir Irene Montero va retreure al PP al Congrés", afegeixen.

El TN recull l'opinió de l'advocada especialista en violències masclistes, Carla Vall, que lamenta que “és habitual que moltes vegades es comprovi que és el que no hem fet bé a nivell social. Si hem tornat a casa massa tard o hem portat una roba massa curta. És molt culpabilitzat per a les dones i en canvi poc responsabilitzats per als homes que sí que exerceixen violències”.

També inclou les paraules de la psicòloga especialista en violències masclistes, Alba Alfageme, que considera que “aquest problema social només el podrem atacar si anem a l'arrel del problema, que és acabar amb aquesta cultura de la violació”.

Finalment, l'experta en estudis de gènere de la Universitat Rovira i Virgili adverteix de “la responsabilitat de tots i totes en com parlem, com eduquem i com ens movem”.

Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#25 Vicent, Valencia, 04/12/2022 - 21:03

George Lakoff. No pienses en una elefanta…

#24 Ojotuerto, Calafell.TAB, 04/12/2022 - 14:44

El nivel es éste: Si Catalunya vence a España en el mundial, perdón, Si Marruecos vence a España (el paisanaje, es el mismo, y ya tienen una estrella en la bandera). Pues titularán, es de youtube, "Nuevo Fracaso de la Espanya del ex-madridista Luis Enrique".

#23 Sergi Sergio, Barcelona, 04/12/2022 - 13:32

Montero y cia si que fomentan la cultura de la violacion, de la violacion mental, de la violacion cerebral, de la indigencia mental, de la mas absoluta indigencia cerebral y mental, con sus mantras y sus lemas solo aptos para sus acerrimos seguidores.

#22 Neferu, Barcelona, 04/12/2022 - 13:27

Todo, absolutamente todo en el campo político de muchos partidos y en especial de los "nazionalistas" los apoyos, vergonzosos o no, están movidos exclusivamente por dinero u otras prebendas. En el apoyo, o no apoyo no entra para nada el elemento legalidad, o la ética , NO, lo único que se tiene en cuenta es "cuánto voy a sacar".

#21 Resistencia , Flors i violes , 04/12/2022 - 12:23


Aumento de las agresiones sexuales con penetración desde que Montero es ministra: 34%.

La única estrategia que tienen clara es la de buscar culpables de sus errores e ineficacia.
TV3 y Montero coinciden. Ninguna sorpresa en ello.


Aportación identitaria dels nostres : Los machistas hablan español, los no machistas hablan catalán.