Publicitat

El periodista Ramon Miravitllas qüestiona els TN

TV3, "tendenciosa"

Miravitllas, en una imatge d'arxiu

El periodista Ramon Miravitllas (Ripoll, 1949), en un article a El Periódico, explica que "a la flamant estrena del 'Telenotícies' la nit de dilluns, la segona notícia del dia era la remodelació del Camp Nou. Al bloc de titulars ni una paraula de la notícia del diari 'El Mundo' en relació a la investigació i possible futura indagació sobre el president Rosell".

"La següent notícia als titulars i tercera notícia va ser la investigació del número dos de Ciutadans, Jordi Cañas. Més tard, en l'espai dels esports, entrevista en directe amb el president del Barça".

"Primera pregunta sobre el nou estadi, segona pregunta sobre si hi ha diners per fer les obres, tercera pregunta sobre fer un referèndum del Camp Nou -"Si surt no , dimitirà?"-. I quarta pregunta sobre les possibilitats de reelecció de l'any 2016", afegeix.

"Cinquena pregunta, per fi: "en el cas del fitxatge de Neymar... a la llum del que s'ha publicat avui, potser no s'ha dit tota la veritat als socis sobre el cost d'aquesta operació? Sisena pregunta: "Vostès van dir que havia costat 57 milions i mig però avui 'El Mundo' diu que es tracta de 93 milions. "Menteix 'El Mundo'? Quina classe de pregunta és 'menteix El Mundo?", es pregunta

"L'anterior reflexió me l'ha escrit aquest matí un amic des de Corea del Sud, escandalitzat pel "partit pris" de TV-3. Jo li he dit que és la mateixa TV-3 tendenciosa que quan surt una notícia conflictiva a través de Josep Borrell, no entrevista a Borrell sinó a Sala-i-Martín, un aspirant a futur president del Barça amb permís del convergent químicament pur millor relacionat amb la flor i nata de l'empresariat global: Vilarrubí", afegeix.

"Apassionant: diversos clans de la burgesia catalana identitària de la secta autodestructiva FC Barcelona barallen fins liquidar. Tot queda a casa. A 'la teva'", conclou.

Miravitllas ha estat membre fundador de El Periódico de Catalunya (redactor en cap, 1978-81). Subdirector del setmanari Interviu(1982). Subdirector de El Periódico de Catalunya, columnista de televisió i cap d’opinió (1983-1991).

A la televisió, ha estat director i presentador del debat en català El Mirall, TVE Catalunya (1991-92). Director i presentador de L’ou o la gallina?, programa de debat en català, TVE Catalunya (1996-1998). Director del programa magazine Sou com show, a TV3 (1999), entre d'altres tasques.

Finalment, a la ràdio ha estat director i presentador de La tertúlia als matins de Ràdio 4, RNE Catalunya, 1994. Presentador de la tertúlia La Nit, COM Ràdio (1996-1998). Director i presentador de la tertúlia La Nit, COM Ràdio (1998-2012).

Publicitat
Publicitat

99 Comentaris

Publicitat
#47 Joana, Barcelona, 27/01/2014 - 10:48

Lluc, suposo que la feina de Mundo Diario i Interviu tampoc conta perque eren rojos, no?

#46 Jordi Piulachs, Santa LLogaia d'Alguema, 27/01/2014 - 10:47

Esta clar que a les tertúlies que feia el Sr. Miravitllas i participaven gent de tots colors i tendències, el mateix Cruanyes anava sovint a la COM. Dir una altra cosa es faltar a la veritat, desconeixement o intenció de fer mal Lluc

#45 LLUC, 9N2014, 27/01/2014 - 09:57

Està bé que parli de "tendenciositat" un periodista amb el seu currículum que només ha treballat en mitjans socialistes fent de comissari en algún d´ells : fundador d´ElPeriodico, TVE i Radio4 (majoria absoluta de Felipe González) , BTV i COM radio (majories municipals PSC). Ara ningú el vol.

#44 Perspectiva, BRU, 27/01/2014 - 08:50

Suposo que si es fila prim es pot dir que és tendenciosa. Posem perspectiva: què es pot dir de France1, BBC1, NBC, CNN? i si parlem d'un altre nivell: A3, Tele5, TVE que també la paguem. I encara un altre C13, TeleMad? Segueix sent TV3 "tendenciosa" comparat amb aquestes? TVOsona és tendenciosa, si.

#43 Pringao, Barcelona, 26/01/2014 - 20:44

Ahora se dan cuenta de que TV3 es tendenciosa, mejor llegar tarde que nunca, ¡Benvolguts al Club!