Publicitat
Comunicació · 4 d'Octubre de 2019. 16:30h.

TV3 va dissimular amb els CDR detinguts

En un TN van arribar a parlar d'“accions mediàtiques mitjançant un artefacte”

TV3 va dissimular amb els CDR detinguts

Ciutadans i el PPC han retret al director de TV3, Vicent Sanchis, el tractament informatiu de la cadena pública sobre la detenció de persones acusades per la presumpta comissió de delictes de terrorisme.

El diputat de Cs, Nacho Martín Blanco, ha denunciat que els informatius parlaven d'una “operació contra l'independentisme” i ha afegit que “crec que intentaven dir de forma barroera que les detencions eren per motius ideològics i no per tinença d'explosius”.

68518-blanco.jpg

“Des d'aquest punt de vista no podem continuar assumint aquesta normalització de la violència i la meva pregunta és clara: Fins quan pensen banalitzar la violència?”, ha reclamat a Sanchis.

El portaveu del PPC, Daniel Serrano, ha exposat que els informatius “es referien a les presumptes accions terroristes com 'accions mediàtiques mitjançant un artefacte'”. “Només els va faltar dir pirotècnic. De veritat que les accions, que el jutge diu en aquest acte, són accions mediàtiques?”, li ha preguntat.

86191-sanchis.jpg

Serrano ha apuntat que en els informatius del 28 de setembre al migdia parlaven de les “reaccions a la detenció de nou independentistes” i ha demanat si “això compleix el llibre d'estil”. “Vostè creu que les detencions es van deure a motivacions de ser independentistes?”, li ha demanat.

“Vostè i jo no veiem la mateixa televisió perquè jo vaig sentir en tot moment 'operació contra CDR'”, ha contestat Sanchis, que ha advertit que “s'han donat per bones filtracions potser policials o potser no sabem de qui”. D'altra banda, ha dit que “no em va agradar gens” la notícia sobre les “acció mediàtica”, que ha atribuït a una filtració. “Considero que això no s'ha de fer”, ha sentenciat.

Daniel Serrano

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Fins els ovaris, Figueres, 04/10/2019 - 21:08

Cràpules

#2 rosa, Barcelona, 04/10/2019 - 19:44

Locutors de TV3, no us fa vergonya la manera com dieu les noticies?

#1 AnnaMollet, Mollet, 04/10/2019 - 18:22

Es el miserable lenguaje de los Separatistas, es como "La Solución Final", frase amable de lo que fue el mayor genocidio de la historia.