Publicitat
Comunicació · 8 de Maig de 2019. 19:51h.

TV3 va donar peixet als indepes que van portar terra de Waterloo

Melero els va entrevistar al seu programa durant quinze minuts

TV3 va donar peixet als indepes que van portar terra de Waterloo

Letícia Hunault i Rai López

El programa de TV3 ‘Tot es mou’ va dedicar gairebé 15 minuts a entrevistar el passat divendres, 3 de maig, els dos independentistes que van anar a peu fins a Waterloo per veure l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, i “exigir el dret a l’autodeterminació del poble català” al Parlament Europeu.

Helena García Melero va convidar Rai López i Letícia Hunault per explicar la ‘Caminada per la Repúlica’, que va consistir en recórrer durant 34 dies els 1.300 quilòmetres que hi ha entre Amer i la Casa de la República. “Me n’anava a Waterloo i a Brussel·les, al Parlament Europeu, per exigir la llibertat dels presos polítics i exiliats i per exigir el dret a l’autodeterminació del poble català”, va relatar López.

López i Hunault van destacar que en territori francès “no entenien com encara tenim presos polítics ni comprenien perquè ens van pegar l’1-O”, tot i que van reconèixer que “els francesos no entren en el cas de independència”. Una vegada que van arribar a Waterloo “la rebuda va ser espectacular” per part Puigdemont, l’exconseller Toni Comín, i el seu equip. “Quan ens vam trobar davant la Casa de la República ens vam començar a emocionar”, va declarar Rai López a TV3.

Melero va els hi va preguntar cap al final de l’entrevista -de més de 13 minuts- sobre “com vau trobar el president Puigdemont”. “Fort, imbatible, molt sincer, molt coherent, molt esperançador, molt content”, van respondre.

El promotor de la Caminada per la República, Rai López, se’n va endur -amb el vist-i-plau de Puigdemont- sorra de la residència de l’expresident català a Waterloo. Posteriorment, van entregar aquesta sorra dintre d’una petita urna similar a les de l’1-O a “l’amiga Anna”.

melero.jpg

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#18 el último que cierre, Canovejas, 10/05/2019 - 12:39

La noticia se las trae, pero tenemos que situarnos en su entorno. Se alimentan de morralla y de un eructo del "fugitivo del maletero" pueden hacer un acto conmemorativo. Son la indigencia política, unida al absurdo y el ridículo permanente y como alguien ha dicho por aquí, estamos a un paso de convertir un zurullo del fugado en símbolo nacional.

#17 Purria Separata, Mollerussa, 10/05/2019 - 06:53

Hubiese sido más propio que se hubiesen traído una mata de pelo sobaquero o un zurullo del pastelero loco.
Cuánto tiempo tienen estos zumbaos..

#16 Jordi Puig Catala, Barcelona, 09/05/2019 - 22:31

Cuando dejaran de mentirnos estos políticos con la independencia sin motivos válidos. Hasta cuándo???

#15 Inaxio Romero Pastrana, Berriz, 09/05/2019 - 12:18

La verdad : quedo absolutamente fuera de juego viendo que una TV pública financiada con impuestos de todos los ciudadanos españoles se dedique con la speaker Melero ( le toca algo al Abogado Sr. Javier Melero?,un buen abogado) a dar la matraka constante con el separatismo y sobre todo que un tal López ha ido a no sé donde..Cat es más plural !

#14 Rasca, Castelldefels , 09/05/2019 - 12:11

Que mis impuestos se utilicen para esto......RIDÍCULOS !