Publicitat
Comunicació · 2 d'Octubre de 2020. 16:28h.

TV3 va retransmetre un acte amb catorze persones

El diputat del PP Daniel Serrano denuncia "l'arbitrarietat política més descarada"

El diputat del PP Daniel Serrano ha denunciat que el Telenotícies migdia es va fer ressò d'un acte de catorze persones a la Universitat Catalana d'Estiu mentre que una protesta contra Quim Torra a Lleida es va relegar al Telenotícies comarques. El diputat popular, en la seva intervenció aquest divendres a la Comissió de control a la CCMA, ho ha considerat "l'arbitrarietat política més descarada".

"A l'última comissió de control li vaig preguntar el motiu pel qual les protestes a Lleida contra Quim Torra amb motiu del segon confinament van ser relegats al Telenotícies comarques en lloc de fer-ho al Telenotícies migdia -amb més audiència- i vostè em va dir que una protesta contra Quim Torra de centenars de persones no justificava que s'emetés el contingut al Telenotícies migdia -de més audiència-. Però pel que sembla poc després aquest criteri va canviar" ha apuntat Serrano.

"El 23 d'agost el Telenotícies migdia es va fer eco d'un acte de la Universitat Catalana d'Estiu amb catorze assistents inclosos algun fotògraf" ha denunciat, afirmant que es tracta de "l'arbitrarietat política més descarada".

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha justificat el canvi de criteri per les limitacions d'aforament derivades del coronavirus. "Quan no hi havia coronavirus es pot calcular la presència de persones en un acte, quan hi ha coronavirus, aquest criteri canvia" ha apuntat.

"Jo m'adequo al moment que vivim, quan una universitat convoca un acte i ha limitat l'aforament, evidentment no contaré si hi van dues mil persones. Si aquell acte es fa via streaming o s'emet per televisió perquè no pot haver-hi gent en aquella sala, com vol que apliquem el mateix criteri?" ha dit.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 David, FOLGUEROLES, 03/10/2020 - 13:15

¡Es TV3, que quiere el señor Serrano! Pues eso, que es TV3.

#3 Flanagan , Tabarnia city, 03/10/2020 - 11:09

Ni una mesa de canapés, esto ya no es lo que era.

#2 Tabarnés puro, Barcino, 03/10/2020 - 06:13

En mi casa a la hora de comer hay más gente que en esa reunión de chirucaires. Tendré que avisar a TVres...

#1 Masias , Mis posaderas , 02/10/2020 - 21:01

Podían haber puesto un vídeo y unas fotos en Facebook

Es lo que hace todo el mundo cuando se va de farra con los colegas